Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin'de sıcak asfalt çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince Nazım Kaynak Bulvarının devamı olan Hilal Kent- Hüyüklü yolunda sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Afşin Sorumlusu İsmail Mert, " Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz Afşin'de yol çalışmalarına başladı. Afşin'in yeni şehir girişi olması planlanan Afşin-Hüyüklü yolumuzda sıcak asfalt çalışmamızı başlattık ve büyük bir kısmını tamamladık. İnşallah Şehir girişine kadar yüksek standartlardaki yolumuzu tamamlayacağız" dedi.

Afşin'e yakışan bir yol olduğunu ifade eden Mert, " Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Erkoç özellikle bu yolun acilen yapılmasını istedi. Bu yolumuzun bulvar şeklinde yapılması için mücadele verildi fakat kamulaştırma sorunlarından kaynaklanan sorunlar nedeniyle çözüme kavuşturulamadı. Büyükşehir olarak, oldukça sık kullanılan yolda tek şerit üzerinde çalışmamızı gerçekleştiriyoruz." açıklamasında bulundu.

Afşin-Hüyüklü yolunun tamamlanmasının ardından Eshab-ı Kehf Caddesinin asfalt çalışmasını tamamlayacakları bilgisini veren Mert, konuşmasına şöyle devam etti:

" Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz sorumluluk alanında bulunan bütün yollardaki eksiklikleri gidermek için çalışmalara başladı. Afşin'imizin en önemli yollarından biri olan Eshab-ı Kehf Caddemizde de buradaki asfalt çalışmasını tamamladıktan sonra başlayacağız. Eshab-ı Kehf Caddesi için yol genişletme çalışması yapıldı. İnşallah en kısa zamanda Eshab-ı Kehf Caddemizi de yolu genişleterek sıcak asfalt çalışmasını tamamlayacağız. Afşin'den desteklerini esirgemeyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Erkoç'a teşekkür ediyoruz"

Editör: Haber Merkezi