Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi personellerine yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim seminerlerinin 2016 yılı içerisindeki son semineri de tamamlandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü’nce belediye çalışanlarının iş sağlığı ve güvenliği için eğitim seminerleri 2016 yılı boyunca devam ederken, son eğitim semineri de tamamlandı.

İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada: “İş yeri tehlike sınıflarına göre tüm çalışanlara verilmesi zorunlu olan iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri belirli bir program dâhilinde tüm daire başkanlıklarında geçmiş yıllarda olduğu gibi 2016 yılı içerisinde de verilmiştir. Yıl boyu devam eden eğitim seminerlerimizin sonuncusu da tamamlandı.

 İş güvenliği uzmanları Onur Erdi, Ayşe Kazlı, Hayati Osmanoğlu ve Zihni Kılınç’ın eğitimci olarak gerçekleştirdiği iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri yılsonu itibari ile tamamlanmış olup, yeni yılda yeni bir çalışma takvimine göre devam edecektir” denilerek bilgi verildi.

Editör: Haber Merkezi