Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını kapsamında denetimlerine devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Trafik Zabıta Şube Müdürlüğü Ekiplerince koronavirüs ile mücadelede; halkın huzurlu, güvenli ve konforlu seyahat etmesi için denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Zabıta ekipleri koronavirüs ile mücadele kapsamında şehir merkezinde faaliyet gösteren ve çevre mahallelerimize taşımacılık yapan toplu taşıma araçlarına, minibüslere, fabrika servislerine ve ticari taksi şoförlerine temizlik ve hijyen kurallarına uyulması, yüzde 50 kapasite ile yolcu taşınması, sosyal mesafe kuralları, 20 yaş altı ve 65 yaş üzeri vatandaşların sokağa çıkılmaması gibi konularda denetimlerini sürdürmektedir.

Ayrıca ateş ölçerler ile toplu taşıma ile seyahat eden yolcuların ateşleri ölçülerek vatandaşlarımızın sağlığının korunması ve riske edilmemesi için zabıta ekipleri il genelinde denetim ve kontrollerine devam etmektedir.

Editör: Haber Merkezi