Büyükşehir Kırmakaya Grup Yolu'nda...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yeni yol yapım çalışmalarının yanı sıra yol yapım ve onarım çalışmalarına da aralıksız olarak devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar Türkoğlu İlçesi Kırmakaya Grup Yolu’nda devam ediyor.

Türkoğlu İlçesi Kırmakaya Grup Yolu’nda yol genişletme çalışmalarının ardından büz atım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kırmakaya Grup Yolunda 1600 metrelik alanda büz atım ve sanatsal yapı çalışmaları devam ediyor. Sanatsal yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yolda filler serim çalışmaları yapılarak asfalt serim çalışmalarına başlanacak.

Doluca Grup Yolu Asfaltlanıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde başlattığı asfalt seferberliği çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Türkoğlu İlçesi’nde Kırmaya-Yeşilyöre-Doluca Grup yolunda yürütülen çalışmalarda yolun bazı kesimlerinde yürütülen genişletme çalışmalarının tamamlanmasının ardında bazı bölümlerinde büz atımı ve sanat yapıları, bazı bölümlerinde ise filler serimi ve asfalt çalışmaları devam ediyor.

Toplamda 6,5 kilometre uzunluğunda olan yolda asfalt serim çalışmaları devam ederken yolu bazı bölümlerinde ise Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından asfalt çalışmalarına devam edilecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda Kırmakaya-Yeşilyöre-Doluca Grup Yolunda sıcak asfalt serimi yapılıyor.

Editör: Haber Merkezi