Büyükşehir Büyükimalı Grup Yolunda

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Türkoğlu İlçesi’nde Büyükimalı Grup Yolunda çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalarda Büyükimalı-Kaledibi Grup Yolunda alt yapı çalışmalarının aynı sıra büz atım çalışmaları da devam ediyor.

Toplam 13 kilometre uzunluğunda ve 8 metre genişliğindeki yolda bir taraftan alt yapı çalışmaları ve büz atımı gerçekleştirilirken, diğer taraftan Büyükimalı-Çakıroğlu yolunda ise filler serim ve sıkıştırma çalışmaları sürdürülüyor.

Türkoğlu Mahallelerinde Yol Çalışması

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Türkoğlu İlçesindeki mahallelerde yol yapım çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Türkoğlu İlçesi Yeşilyöre-Doluca Grup Yolu’nda filler serim çalışmalarına başladı.

Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada: “Yeşilyöre Doluca arasındaki grup yolunda Akedaş tarafından elektrik direkleri değişimine başlandığından onların yaptığı çalışmaları takip ederek filler serim çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yeşilyöre-Kırmakaya arasında filler serim ve sıkıştırma çalışmalarımızı tamamladık. Diğer bölümün de tamamlanmasının ardından asfalt çalışmalarına başlayacağız” denilerek bilgi verildi.

Büyükşehir Demircilik-Türören Yolu'nda

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım çalışmalarına tüm il genelinde aralıksız olarak devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince Elbistan İlçesi Demircilik-Türkören Grup Yolunda büz atımı ve dolgu çalışmalarına başladı.

Elbistan İlçesinde 7 metre eninde ve 4 kilometre uzunluğundaki Demircilik-Türkören Grup Yolunda yolun viraj kısımlarında dolgu ve büz atımı yapılıyor.

Dolgu ve büz atımı çalışmalarının tamamlanmasının ardından filler serim ve sıkıştırma çalışmaları da tamamlanarak yol asfaltla kaplanacak.

Editör: Haber Merkezi