Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi an itibari ile il genelinde karla mücadele edildiğini ve sorumluluk alanı içerisinde kapalı yol bulunmadığı belirtti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Onur Erdi, ekiplerin 7/24 esasına göre görev yaptığına dikkat çekerek: “Büyükşehir Belediyesi olarak ilimiz genelinde kış çalışmaları kapsamında karla mücadele çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Sosyal medya üzerinde yapılan bazı olumsuz paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır. Kar yağışı başladığından itibaren ekiplerimiz sürekli olarak karla mücadele ederek bu yolun tamamen açık kalmasını sağlamışlardır. 26 Aralık 2018 Çarşamba günü itibari ile yollarımız açık ve herhangi bir olumsuzluk yoktur. Bahse konu yolumuz üzerinde ise ekiplerimiz sürekli olarak görev yapmaktadır. Sosyal medyada yer alan olumsuz paylaşımlara itibar edilmemesini istirham ediyorum” diye konuştu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri başta Yedikuyular Kayak Merkezi yolu olmak üzere tüm il genelinde kar yağışı olan bölgelerde karla mücadele çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi