Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi havaların ısınmaya başlaması ile birlikte sıcak asfalt serim çalışmalarına başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Genç Osman Mahallesi’ni şehir merkezine bağlayan 2 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışmaları tamamlanmak üzere.

Mahallesindeki yolun sıcak asfaltla buluşmasından dolayı oldukça memnun olan Genç Osman Mahallesi Muhtarı Cebrail Bozkurt: “1996 yılından bu yana bu yolun çözümünü bulamadık. Kahramanmaraş’ın büyükşehir olmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç bir çırpıda bu yolumuzun sorununu çözdü.6 metre eninde olan yolumuzun genişliğini 10 metreye çıkardı. Şu anda da gördüğünüz gibi sıcak asfalt ile kaplanıyor. Kendisine mahallem adına çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir olmamızın bir avantajı olarak görüyoruz bu hizmeti. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’tan Allah razı olsun. Sorunumuzu bir çırpıda çözüme kavuşturdu.

Kahramanmaraş’ımızın en büyük sıkıntılarından birisi yol problemi idi. Sağolsun Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç bu problemi çözüme kavuşturdu ve yol yapmaya da devam ediyor, bundan dolayı kendisine minnettarız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi