Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere toplandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi Başkanvekili Cemal Tanrıverdi toplanan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde Afşin’e bağlı Koçovası Mahallesinde 50 dönümlük tarla vasıflı taşınmazın mezarlık alanı olarak hibe talebi ve Afşin Belediyesi ve Türkiye İsrafı Önleme Vakfı arasında Protokol yapılması ile ilgili teklifi görüşüldü.

Ayşe Kılıç, Denetim Kurulu Üyeliğine Seçildi

Belediye Meclisi toplantısında, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığının 2018 yılı Denetim Komisyonu Üye Seçimi İle ilgili teklif yapıldı.  Yapılan oylamada Bekir Kılış, Ayşe Kılıç, Serhat Kolukırık, Fatih Kiraz ve Haşim Kılınç Denetim Kurulu üyesi seçildiler.

Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Afşin ile alakalı şu maddeler gülüşüldü:

Emlak ve İstimlâk Dairesi Başkanlığının Afşin İlçesi Koçovası Mahallesi 175 ada 49 nolu parselde kayıtlı 500,00 m² tarla vasıflı taşınmazın mezarlık alanı olarak hibe talebi ile ilgili teklifi Çevre ve Sağlık Komisyonuna havale edildi.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının Büyükşehir Belediyesi, Afşin Belediyesi ve Türkiye İsrafı Önleme Vakfı arasında Protokol yapılması ile ilgili teklifi Hukuk Komisyonuna havale edildi.

Komisyonlardan gelen raporların görüşülmesinin ardından meclise katılamayan üyelerin izinli sayılmasına ilişkin teklif oybirliği ile kabul edildi.

Meclis Başkanvekili Cemal Tanrıverdi bir sonraki oturumun 14 Ocak 2018 Pazar günü saat 15.00’te yapılacağını duyurarak oturuma ara verdi.

Editör: Haber Merkezi