Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi mahallelerde gerçekleştirdiği iftar yemeğine bir yenisini daha ekledi.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğünce Senem Ayşe Mahallesi Rıdvan Hoca İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde mahalle sakinleri katıldı.

Burada mahalle sakinlerine hitap eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayına kavuşmuş olmanın heyecanını yaşıyoruz. 

Bu ayda insanlar tuttukları oruçlarla hem bedenlerinin şükrünü yapmış hem de aç ve yoksulların halini daha iyi anlamış olurlar.

Büyükşehir Belediyesi olarak milletçe sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın en üst noktaya çıktığı bu kutlu zaman dilimini iyi değerlendirerek yardıma muhtaç vatandaşlarımızı gözetmeye, onlara sahip çıkmaya devam edeceğiz. Ramazan ayının barış, kardeşlik ve bereket iklimini tüm benliğimizle idrak edip yaşanması için gayret göstereceğiz.

Halkımıza hizmetin en iyisini sunma gayretindeyiz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu vesile ile hepinizin Ramazan’-ı Şerifinizi kutluyor, dualarınızın ve oruçlarınız kabul olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Başkan Erkoç’un konuşmasının ardından Grup Visal sahne aldı ve birbirinden güzel ezgilerle Senem Ayşe Mahallesi sakinlerine bir ilahi konseri sundular.

Editör: Haber Merkezi