Armutlu Yolunda Filler Çalışması

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmalarına 2018 yılında da devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince Pazarcık İlçesi Büyüknacar Armutlu Mahallesi yolunda doğal filler serim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Pazarcık İlçesi sınırları içerisinde yer alan 2,1 kilometre uzunluğunda 6-8 metre genişliğinde Armutlu – Kozcağız arasındaki yolda filler serim ve sıkıştırma çalışmaları tamamlanarak yol asfalta hazır hale getirilecek.

Sadıklı-Kalekaya Yolunda Reklaj Çalışması

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında grup yollarında çalışmalara devam ediyor.

Onikişubat İlçesi Sadıklı-Kalekaya Grup yolunda filler serimi ve sıkıştırma, tesviye ve reklaj silindir çalışmaları yürütülüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince 6 kilometrelik yolda yürütülen çalışmalar tamamlanarak yol asfalta hazır hale getirilecek.

Yılın İlk Asfaltı Dadağlı Grup Yoluna Döküldü

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında 2018 yılının ilk asfaltını Dadağlı Grup Yolunda gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince Dadağlı Mahallesi’nde yürütülen çalışmalarda 6 kilometrelik yolda reklaj çalışmasının yanı sıra filler serimi,  tesviye ve sıkıştırma çalışmaları tamamlandı.

Dadağlı, Hacılar, Çağırgan, Gölpınar, Kalakaya, Fatih ve Dönüklü Mahallelerinin kullandığı Dadağlı Grup Yolunda sıcak asfalt serim çalışmaları 2018 yılının ilk günlerinde başladı.

Editör: Haber Merkezi