Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Eshab-ı Kehf Caddesi’ndeki asfalt çalışmasını tamamladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Afşin’deki yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince Eshab-ı Kehf Caddesi’nde sıcak asfalt, kaldırım ve yol genişletme çalışması yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Afşin’deki sorumluluk alanında bulunan hizmetlerin ve eksikliklerin giderilmesi için çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir son olarak Afşin’in en önemli caddelerinden biri olan Eshab-ı Kehf Caddesindeki çalışmalarını Ramazan Bayramından önce tamamlayarak Afşinli vatandaşların hizmetine sundu.

Yolların genişletilerek sıcak asfalt ve kaldırım çalışması yapılması UNESCO listesindeki Eshab-ı Kehf Külliyesine ziyaret etmek için gelen vatandaşların ve mahalle sakinlerinin yüzünü güldürdü.

-Afşin’e yakışan bir turizm yolu oldu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Afşin Sorumlusu İsmail Mert, Eshab-ı Kehf Caddesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Uzun zamandır Eshab-ı Kehf Caddesindeki sıcak asfalt çalışması yapmak istediklerini ve altyapı çalışmalarını beklediklerini ifade eden Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Afşin Sorumlusu İsmail Mert," Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz Afşin'de yol çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında Afşin’in yeni şehir girişi olması planlanan Afşin-Hüyüklü yolumuzda sıcak asfalt çalışmamızı tamamladık. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç özellikle bu yolun acilen yapılmasını istedi. Ardından Eshab-ı Kehf Caddesinde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdik. Burada yeni kaldırım, yol genişletme çalışmalarıyla birlikte sıcak asfaltımızı sererek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Asfalt çalışmamızda eksiğimiz yok. Daha önce dar ve eskimiş olan yolu genişlettik Kaldırımlarda ufak tefek eksikliklerimiz var. Bunları da en kısa zamanda tamamlayarak Afşin’in turizm yolunu bitirmiş olacağız. Afşin'den desteklerini esirgemeyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Mahalle muhtarından yol teşekkürü

Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı İhsan İşbilir, Eshab-ı Kehf Caddesinde yapılan yol ve kaldırım çalışmasından dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç teşekkür etti.

Muhtar İşbilir, “Pınarbaşı Mahallemizin, Afşin’imizin ve Kahramanmaraş’ın dünyaya açılan kapısı olan Eshab-ı Kehf Külliyemizin sıcak asvaltlama yapımı tamamlandı. Afşin’imize, mahallemize ve Eshab-ı Kehf’imize hayırlı olsun. Şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç'a ve azimle gayretle çalışan ekibine teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Editör: Haber Merkezi