Başdervişli-Boylu Yoluda Genişliyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol genişletme çalışmalarına devam ederek, 2017 yılı sonunda kadar ulaşım sıkıntısını çözmeye gayret ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince Dulkadiroğlu İlçesi Başdervişli-Boylu grup yolunda çalışmalara başladı.

Dulkadiroğlu sınırları içerisinde kalan Başdervişli-Boylu grup yolu 6 kilometre uzunluğunda ve mevcut hali 6 metre eninde iken, başlatılan yol genişletme çalışmaları ile yol en dar alanda bile 8 metreye bazı bölgelerde de daha fazla genişletme yapılıyor.

Genişletme çalışmalarının tamamlandığı alanlarda bir taraftan hafriyat kaldırımı yapılırken, diğer taraftan filler çekimi yapılıyor.

Filler çekiminin tamamlanmasının ardından filler serimi ve sıkıştırması yapılarak yol asfalta hazır ahale getirilecek.

Alanlı-Ayvalı Yolunda Büz Atımı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Andırın ilçesinde yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda Andırın İlçesi Alanlı-Ayvalı yolunda yol iyileştirme ve büz atım çalışmalarına başlandı.

Yol yapım ve genişletme çalışmalarının yapıldığı yollarda öncelikle alt yapı ve sanat yapılarına ağırlık verilerek ilk önce bu yapılar yapılıyor. Alt yapı ve sanat yapılarının tamamlanmasının ardından filler serimi ve sıkıştırma çalışmaları yapılarak yol asfalt serimine hazır hale getiriliyor.

Büyükşehir Çağlayancerit Grup Yolunda…

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında yol genişletme, filler serimi ve asfalt çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince Çağlayancerit İlçesi’nde mahalleler arasında grup yollarında yol düzenleme, filler serimi ve sıkıştırma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ekipler tarafından platform genişliği 8 metre eninde ve 20 kilometre uzunluğundaki Çağlayancerit İlçesi Emiruşağı- Zeynepuşağı-  Oruçpınarı- Bozlar grup yolunda çalışmalara devam ediyor.

Öte yandan Boylu- Oruçpınar Mahallesi arasındaki 7 km’lik yolda da altyapı ve iyileştirme çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Fındıklıkoyak Çamurlu Yolunda Sona Gelindi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde yürüttüğü yol yapım çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü kontrolünde Göksun İlçesi Fındıklıkoyak-Çamurlu Grup yolunda Bitümlü sıcak karışım çalışmalarında sona gelindi.

Göksun İlçesine bağlı Fındıklıkoyak-Çamurlu Mahalleleri arasında ulaşımı sağlayan 6 metre eninde 4 bin 500 metre uzunluğundaki grup yolunda bitümlü sıcak karışım (crs) çalışmalarında sona gelindi.

Büyükşehir Belediyesi Göksun İlçesinde Yeşilköy-Ortamış Grup Yolunda, Bozhüyük-Ağboyun Grup Yolunda, Hacıkodal ve Kavşut yollarında çalışmalara devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi