Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Kahramanmaraş Şube Başkanı Necati Kahveci, büyükşehir belediyesi bünyesinde çalışan memur, işçi ve sözleşmeli personeller için 3 yıllık maaş banka promosyon ihalesinin tamamlandığını söyledi.

Kahveci, yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki memur, işçi ve sözleşmeli personel çalışanlarının maaşlarıyla ilgili düzenlenen promosyon ihalesini Vakıfbank'ın kazandığını, sözleşmenin de imzalandığını belirtti.

Promosyonların tüm personele hayırlı olmasını dileyen Kahveci, "2018-2021 yıllarını kapsayan 3 yıllık maaş promosyon ihalesini Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç'un da destekleriyle sonuçlandırmış bulunuyoruz. İhaleyi kazanan Vakıfbank ile imzalar atıldı. Haziran ayında memur işçi ve sözleşmeli personelimiz banka promosyonlarını alacaklar. Banka, kişi başına düşen 2 bin 340 liralık promosyon ücretlerini 15 Haziran 2018 tarihinde personelin hesabına peşin olarak ödeyecek. Tüm personelimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

İmza törenine, Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanı Arslan Akmaz, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Necati Kahveci ve Vakıflar Bankası temsilcilerinin katıldığı belirtildi.

Editör: Haber Merkezi