Erkoç: "Afşin her zaman kalbimizin merkezinde"

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Afşin'de esnaf ziyaretinde bulundu.

İlk olarak partisinin seçim bürosunda partililerle bir araya gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti'nin 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimlerini kazanması halinde Türkiye'nin düze çıkacağını söyledi.

Afşin Devlet Hastanesinde tedavi gören bir vatandaşın hasta yatağından kalkarak seçim çalışmaları için seçim bürosunda nöbet tutmasının kendisini çok gururlandırdığını belirten Erkoç, "Vatan ve memleket sevdası Hacı İsmail amcamız hastanede yatarken seçim kararı alındığını duyunca hemen hastaneden çıkarak seçim bürosuna gelmiş. Allah razı olsun Hacı İsmail Amcamıza çok teşekkür ediyoruz. İşte memleket kaygısı bu. Hasta yatağından kalkıp seçim büromuzda nöbet tutuyor. kendisine Şükranlarımızı sunuyoruz. "dedi.

AK Parti'nin hizmet süresince Türkiye'nin önemli gelişmeler kat ettiğine değinen Erkoç, konuşmasına şöyle devam etti:

"Afşin’imizin güzel insanları, hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyoruz. 15-16 yıldan bu yana Türkiye çok önemli bir süreçte olup bir restorasyondan geçmekte. 2002 yılında Türkiye yönetimine geçtiğimizde Türkiye’de çok büyük yıkım vardı. Ekonomi, üstyapı altyapı yani her şey iflas etmiş durumdaydı. Yılların vermiş olduğu zararı AK Parti iktidarları döneminde hem sistemi, hem alt yapı, üst yapı yatırımlarını, sağlık sistemlerinden tutunda birçok alanda bir restorasyon çalışmaları yaptık ve hala da devam etmekte."

Türkiye'nin geleceğinin 24 Haziran'da belirleneceğini dile getiren Erkoç, " Bu seçim çok önemli. Türkiye’nin düze çıkması, istikrarın sürekli olabilmesi için, her zaman Recep Tayyip Erdoğan gibi liderlerin gelmeyeceğini düşünerek sistemi en iyi hale getireceğiz. Onun için bu seçimler çok önemli. Bir yokuşu tırmanırsınız ya düze çıkacağın yerde bir sıkıntı çıktığında çıktığın yokuşun hepsini yuvarlanarak aşağıya inersiniz ya bunu da böyle düşünün. Daha güçlü bir geleceğe yürümemiz için 24 Haziran için hep beraber çalışacağız. 24 Haziranda inşallah Afşin’den tarihi bir seçim olacak. Türkiye’nin 15-16 yıldan beri devam eden bu restorasyonun tamamlanarak Türkiye’nin sistem olarak düze çıkması ülkemizin önünün tam anlamıyla açılması için, gelecek nesillerin daha güzel günlerde yaşaması için bugün görev bize düşmekte. Afşin’imizi şehircilik anlamında örnek gösterilen bir yer anlamına getirmek için hep beraberce çalışacağız. Ramazan-ı Şerif’iniz mübarek olsun inşallah. Hep beraber geleceği inşa etme yolunda omuz omuza çalışacağız. Hepinizi saygıyla selamlıyorum, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Hepinizin göstermiş olduğu teveccühten dolayı Allah razı olsun. Afşin her zaman kalbimizin merkezinde."açıklamasında bulundu.

Erkoç, buradaki vatandaşlar ile sohbet edip, taleplerini dinledikten sonra, AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi ve partililerle birlikte Atatürk Caddesindeki esnafları ziyaret ederek 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

Editör: Haber Merkezi