Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Afşinbey ve Aşık Mahsuni Şerif Caddesi’nde yapılan alt yapı ve asfalt çalışması, hızlı bir şekilde devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afşinbey Caddesi ve Mahsuni Şerif Bulvarı’ndaki yol çalışmalarına ağırlık vermeye başladı.  Çalışmalar kapsamında Afşinbey ve Mahsuni Şerif Caddesi’nde yenileme ve değişim çalışmaları hız kazandı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalarda ilk olarak caddenin kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu gibi alt yapı çalışmaları tamamlanarak asfalt serme aşamasına geçildi. Caddede refüjler ve ışıklandırmalar değişecek. Kaldırımlar ise daha modern hale getirilecek. Cadde sanayi kavşağından başlayarak kent meydanına kadar yeninden düzenlenecek ve kentin beklentilerine cevap verecek.

Afşin’in çehresini değiştirecek ana cadde yol ve refüjdüzenleme projesi çalışmaları kapsamında Mahsuni Şerif Bulvarı’nda da kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu gibi alt yapı çalışmaları tamamlanarak asfalt serme çalışmalarına geçildi. Çalışmaların bitmesiyle yıllardır değişmeyen bulvar yeni bir kimlik kazanacak.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil ile birlikte Afşin’de devam eden yol çalışmalarını inceleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Afşinbey caddesi ve Mahsuni Şerif Bulvarında devam eden yol yapım çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini ifade ederek yolların en kısa zamanda tamamlanıp Afşin halkının hizmetine sunulacağını kaydetti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak Afşin’de çok önemli hizmetlerin altına imzamızı atıyoruz diyen Erkoç açıklamasına şöyle devam etti:

 “Afşin’in girişi olan Afşinbey Caddesini yeniden büyükşehir belediyesi olarak biz yapıyoruz. Caddenin yağmurlama kanallarını, altyapı, kanalizasyon,  alt yapı çalışmalarını bitirdik ve şimdi sıcak asfalt serme çalışmaları yapılıyor. Büyük yatırımlar devam ederken ara sıra aksaklıklar olabiliyor. Bu aksaklıklardan dolayı sizlerden özür diliyoruz. Büyük yatırımların bir külfeti var. Burada da sizlerden sabır bekliyoruz. İnşallah yol çalışması bittiği zaman Afşin’in girişi daha güzel hale gelecek, Yeşil Afşin’imiz daha güzel hale gelecek. “

Editör: Haber Merkezi