Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Afşin’e yapılacak hizmetlerin daha koordineli bir şekilde takip edilebilmesi için Afşin'e şube sorumlusu atadı.

Afşin Belediyesinin muhtarlarla düzenlediği yerel buluşmalar istişare toplantısına katılan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afşin Şubesi Sorumlusu olarak atanan Ekrem Kala, Afşin halkının hizmetinde olduklarını belirtti.

Afşin Atatürk Parkı arkasındaki Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afşin Ek Hizmet Binasının tamamlanmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç tarafından atamasının gerçekleştirildiğini söyleyen Kala, Afşin için tüm imkânları seferber etkilerini söyledi. 

Kala, “Ben Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Şube sorumlusu olarak atandım. Artık 7/24 saat buradayız, sizlerin emrinde hizmetindeyiz. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak Afşin Belediyesiyle el ele çalışmalarımızı sürdüreceğiz. “açıklamasında bulundu.

Türkiye’nin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu vurgulayan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Afşin Belediyesi olarak her zaman halkın hizmetinde olduklarını söyledi.

Güven, “Biz Afşin Belediyesi ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak sizin hizmetinize talip olduk. Birbirimizden hiçbir farkımız yok. Bu milletin bu devletin bekası için sizlere çok ihtiyacımız var.  Yol arkadaşlığınıza çok ihtiyacımız var. İnşallah ilçemizdeki sorunları el ele çözüme kavuşturacağız. Bizler sizler için varız. “ açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi