Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, seçim çalışmalarını devam ettiriyor.

CHP’nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, 31 Mart yerel seçimlerine birçok bölgeye ziyaretler düzenledi ve yıl içerisindeki ziyaretlerinde tespit edilen sorunların çözümü odaklı konuşmalar gerçekleştirdi.

Kuzey çıkartmasında Afşin, Göksun, Elbistan, Nurhak, Ekinözü, Pazarcık ve Türkoğlu ilçelerini ziyaret eden Öztunç, esnaf ve vatandaşlarla kucaklaştı.

Büyükşehir Adayı Öztunç'un ziyaretinde, İYİ Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız da eşlik etti.

“Kuzeyden esen rüzgâr güneyden gelen rüzgârla buluşuyor!”

Öztunç, “Göksun, Afşin ve Elbistan’da hemşerilerim ile bir araya geldim. Tüm ilçeleri ile Kahramanmaraş ayağa kalktı. 31 Martta inşallah halkın Adayı olarak şahsıma destek sözü her geçen gün artıyor. Nurhak ve Ekinözündeki ziyaretlerimiz mitinge dönüştü. Kuzeyden esen rüzgar güneyden gelen rüzgar ile buluşuyor ve 1 Nisan sabahı güneş gibi doğuyoruz. Bugünkü ilk durağımız Türkoğlu ilçemiz oldu. Yağmura rağmen Türkoğlu, Kılılı ve Beyoğlulu hemşerilerimin gösterdiği ilgi için teşekkür ederim. Tüm ilçeleri ile Kahramanmaraş’ı hemşerilerimi seviyorum...” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi