AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti'ni (KMBGC) ziyaret ederek, Başkan Arslan Deveboynu ve Yönetim Kurulu üyeleriyle istişarelerde bulundu. 

Adayı AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığının açıklanmasının ardından kente gelerek hızlı bir şekilde seçim çalışmalarına başlayan Hayrettin Güngör, beraberindeki AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve AK Parti heyeti ile ziyaretlerine devam ediyor. 

'Birlikte Belediyecilik' sloganıyla istişareye büyük önem verdiğine her fırsatta dikkat çeken Güngör, bir taraftan STK ziyaretlerini sürdürürken, diğer taraftan da kentteki basın camiasıyla bir araya geliyor. Güngör bu kapsamda AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanvekili Ali Köfte ile birlikte Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti'ni (KMBGC) ziyaret ederek, Başkan Arslan Deveboynu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, basın mensuplarının sorularını içtenlikle yanıtlarken, Büyükşehir Belediye Başkanı olması halinde nasıl bir yönetim anlayışıyla çalışacağını anlattı. Ziyarette KMBGC Başkanı Arslan Deveboynu'na, Başkanvekili Mehmet Mümtaz Yüzbaşıoğlu, Genel Sekreter Serdar Erdoğanyılmaz, üyelerden Ökkaş Saatçi, Mehmet Taş, İskender Zengin ve Mahmut Beyaz eşlik etti. 

"19 ŞUBAT'TAN SONRA DAHA AKTİF OLACAĞIZ"

Ziyarette ilk olarak AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici bir konuşma yaptı. STK ziyaretlerini hız bir şekilde sürdürdüklerini anlatan Debgici, 19 Şubat'ta kampanya sürecinin başlamasıyla birlikte daha aktif bir seçim çalışması yürüteceklerini söyledi. İlçe belediye başkan adaylarının 10 gün içinde belli olabileceğine değinen Başkan Debgici, "Bildiğiniz gibi resmi kampanya süreci 19 Şubat'ta başlayacak ama 19 Şubat'a kadar, biz AK Parti kurulduğu günden bugüne hem teşkilatçılık yapmış yerel yönetimler olsun milletvekilliği olsun görev yapmış herkesi ziyaret edip fikrini alıp, görüşünün sorup halini hatırını sorup bir kucaklaşma mantığıyla çalışıyoruz ve gayret gösteriyoruz. Önümüzdeki günlerde yavaş yavaş çarşı, mahalle, köy, kasaba dolaşacağız ve bu ziyaretlerimiz artarak devam edecek. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hayrettin Güngör Bey tanınıyor. Her ne kadar insanlar farklı şeyler söylese de önemli değil. Hayrettin Bey tanınıyor ve biliniyor. Bizlerde teşkilatlar olarak arazide bir eksiğimiz, yanlışımız var mı? Bunlara bakacağız ve toplumun nabzını tutacağız. Önerileri alacağız ve belediye başkan adaylarımızla kendi projelerini seçime doğru açıklayacaklar. 19 Şubattan sonra da daha aktif bir seçim çalışması yürüteceğiz. Ama bu seçim sürecinde daha temiz bir seçim kampanyası yürüteceğiz. Dijital çağın gerekliliğini daha aktif kullanarak propaganda yöntemlerini sahada uygulayacağız" dedi. 

"ZİYARETLERİMİZDE İYİ BİR KARŞILIK ALIYORUZ"

Başkan Debgici'nin ardından AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ziyaretlere yoğun bir şekilde devam ettiklerini ve istişareye önem verdiklerine dikkat çeken Güngör, "Neredeyse her gün istişare ederek alan gezileri yapıyoruz, İl teşkilatımızı ziyaret ederek başlamıştık. Ardından Onikişubat, Dulkadiroğlu, Elbistan ve Çağlayancerit ile devam ettik. Önümüzdeki hafta da diğer ilçelerimizde ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz. Teşkilatlarımızı ziyaretler kapsamında tabi ki kadın kollarımız, gençlik kollarımız, belediyelerde meclis üyelerimizle buluşuyoruz. Bu arada da şehrimizin merkezinde bulunan esnaf ve hemşerilerimizle hasbihal ediyoruz. Şehrimizde daha önceden görev yapmış belediye başkanlarımızı, milletvekillerimizi ziyaret ettik. O ziyaretlerimizi hemen hemen bitirmek üzereyiz ve çok da iyi bir karşılık aldık" ifadelerini kullandı.

"BELEDİYECİLİK HALKIN TALEPLERİNİ KARŞILAMA SANATIDIR"

Vatandaşların kendisinden beklentisini anlatan Güngör, belediyeciliğin vatandaşların taleplerini karşılama sanatı olduğunu söyledi. Güngör, sözlerine şu şekilde devam etti, "Takdir edersiniz ki vatandaşın beklentisi nedir ve ne istiyor diye sordunuz. Kurumları belediye teşkilatları olarak düşündüğünüzde ben uzun yıllar belediyeciliğin içerisindeyim, bazen uygulama tarafımım zayıf olduğunu söyleyenler de var, ben birçok uygulamanın içerisinde de yer aldım, bizzat belediye başkanlığı yapmadım ama sürekli çalışmaların içinde bulundum. Son olarak bulunduğum kurum bir uygulama alanı aynı zamanda. Buralarda büyük tecrübe edindim ama tecrübem tabi ki yeterli değil. Alana girdiğinizde daha farklı tecrübelerle karşılaşıyorsunuz. Belediye olarak düşündüğümüzde yerel düzeyde vatandaşlarımızın taleplerini karşılama sanatı olarak biz özetlemiştik. Burada kurumun bir kapasitesi var, bir kaynağı var, beklentiler var. İşte bütün bunları birbiriyle buluşturmamız lazım."

"HAYRETTİN GÜNGÖR'E TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (KMBGC) Başkanı Arslan Deveboynu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yönetim kurulu üyelerine adına kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Başkan Deveboynu, "AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, İl Başkanımız Ömer Oruç Bilal Debgici ve değerli Ak Parti heyetini cemiyetimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Ziyaretiniz bizleri gerçekten çok sevindirdi. Hayrettin Güngör beyefendiyi aday tanıtım toplantısından bu yana yakından takip ediyoruz ve özellikle istişareye önem verdiğini her fırsatta diye getirmesi bizlere büyük mutluluk veriyor. Bir şehirde istişare varsa, siyasetçiler arasında birlik ve beraberlik varsa o şehrin önünde kimse duramaz. Bizleri ziyaretinde de Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu takdirde nasıl bir yönetim anlayışıyla çalışacağını anlattı, keyifle dinledik. Çok yoğun bir ziyaret temposu içinde çalışmalarını yürütüyor Hayrettin bey. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz, Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti olarak şehrimiz Kahramanmaraş için taş üstüne taş koyacak herkesin arkasındayız. Bir kez daha bizleri unutmadıkları ve ziyaret ettikleri içinAK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, İl Başkanımız Ömer Oruç Bilal Debgici ve AK Parti heyetine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. 
Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi. 

Editör: Haber Merkezi