Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, ilçedeki kamu ve kurum müdürleri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Afşin Kaymakamlığı Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Kaymakam Ali Edip Budan aylık olarak gerçekleştirilen toplantılarda ilçenin sorunlarının masaya yatırılarak çözüme kavuşturulması noktasın önemli adımlar atıldığını belirtti.

Mahalle muhtarlarının sorumluluk alanlarındaki tüm sıkıntı ve şikayetlerin dinlendiğini söylen Budan,  “Kurum müdürleri ve amirleri olarak bizler vatandaşlarımızın temsilcileriyiz. Bu noktada kamu ve kuruluşların hizmetlerini Afşinli vatandaşlarımıza en kaliteli şekilde götürmek için kamu hizmetlerini sağlamalıyız. Bu tür toplantıların yapılması hem kurum amirlerimiz açısından hem de kurumlar arası diyalogları pekiştirmesi açısından çok faydalı oluyor. Muhtarlarımız toplantıda ilgili kurum müdür ve amirlerine mahallelerindeki sorunları iletiyor. Kurum müdürlerimizle birlikte çözüm yollarını değerlendiriyoruz. Aylık olarak düzenli gerçekleştirilen toplantıyla ilçemizdeki hizmetlerin hızlanması ve takibi sağlanıyor. Afşin Belediyemizin, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemizin ve buralara bağlı müdürlüklerimizin hizmetleri hakkında da mahalle muhtarlarımıza bilgi veriyoruz.” dedi.

Toplantıda mahalle muhtarları, söz hakkı alarak mahalleleri ile ilgili talep ve sorunlarını dile getirdiler. Ardından daire amirleri kendi konuları ile ilgili sorun ve talepler hakkında bilgilendirme yaparak, kendilerinden istenen ihtiyaç ve şikâyetleri tek tek not aldılar.

Editör: Haber Merkezi