Afşin Elektrik Elektronik Bobinaj Tesisatçıları ve Teknisyenleri Derneği, Afşin, Elbistan ve Göksun AKEDAŞ personellerini ve elektrikçileri ‘4. Geleneksel İftar Yemeği’nde bir araya getirdi.

Afşin Elektrik Elektronik Bobinaj Tesisatçıları ve Teknisyenleri Derneği bu yıl 4. Geleneksel iftar davetini gerçekleştirdi.

Gölpınar Alabalık Dinlenme Tesisleri’nde düzenlenen organizasyonda Afşin Elektrik Elektronik Bobinaj Tesisatçıları ve Teknisyenleri Derneği Başkanı Eyüp Berk, misafirleri kapıda karşıladı.

İftar yemeği sonrası yapılan duanın ardından konuşma yapan Afşin Elektrik Elektronik Bobinaj Tesisatçıları ve Teknisyenleri Derneği Başkanı Eyüp Berk, İş tempolarının oldukça yoğun olduğunu ancak Ramazan ayında iftar yemeğinde hep beraber bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını dile getirdi.

AKEDAŞ ile ilçelerde faaliyet gösteren elektrikçilerin uyumlu ve koordineli bir şekilde çalıştığını değinen Berk, "Afşin Elektrik Elektronik Bobinaj Tesisatçıları ve Teknisyenleri Derneği olarak bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz iftar programına uzaktan ve yakından gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.

Elbistan AKEDAŞ Personelimiz, Elbistan Elektrik Elektronik Bobinaj Tesisatçıları ve Teknisyenleri Derneği başkanımız, Göksun AKEDAŞ Personelimiz ve Afşin AKEDAŞ Personelimize derneğim üyeleri adına ve şahsım adına teşekkür ediyorum.  Bu tip organizasyonları işlerimizin yoğunluğu nedeniyle Ramazan ayına denk getiriyoruz. Biz bu sayede Kuzey İlçelerdeki AKEDAŞ personellerini ve enerji sektöründe çalışanlarla birlikte bir araya gelmek amacıyla bu organizasyonumuzu düzenledik. Güzel bir katılım, güzel bir ilgi. Derneğimizin kurulduğu günden buyana mesleğimizin sorunlarını çözme yönünde çok önemli adımlar attık. Elektrikçiler ailesi olarak ve AKEDAŞ personellerimizle birlikte her zaman halkımıza daha kaliteli hizmet edebilmenin çabası içerisindeyiz. İnşallah bu birliktelik hizmetlerimizin daha da artmasına vesile olur. Herkese geldiği için tekrar teşekkürlerimi sunuyorum."açıklamasında bulundu.

Düzenlenen programa Elbistan Elektrik Elektronik Bobinaj Tesisatçıları ve Teknisyenleri Derneği Başkanı Mustafa Öncel, Elbistan AKEDAŞ Personelleri, Göksun AKEDAŞ Personelleri, Afşin AKEDAŞ Personelleri ve dernek üyeleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi