MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, Hikmet Böke ile MHP İlçe Teşkilatı Üyeleri, Cumhur İttifakı Seçim İrtibat Bürosunda, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve AK Parti İlçe Başkanı İsmail Safi ve partiler tarafından karşılandı.

Ziyarette konuşan AK Parti Belediye Başkanı ve adayı Mehmet Fatih Güven,"İttifak öncesinde MHP'den Afşin Belediye Başkanı Adayı olan Hikmet Böke, MHP İlçe Başkanımız Ersal Koç ve tüm MHP camiası bizleri ziyaret ettiler. Burası hem MHP'li kardeşlerimizin hem de AK Parti kardeşlerimizin ocağı. Hikmet Bey'in bizleri ziyaret etmesi çok önemliydi. Çünkü bu ziyaret fitne kazanlarını kaynatanlara güzel bir cevap verdi. Biz hep birlikteyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde Afşin'de olacağı gibi Türkiye genelinde zaferle çıkmak için çalışacağız. Seferden kaçılmaz fakat zafer Rabbimizin takdiri. Bu duygularla tüm MHP camiasına hoş geldiniz diyorum. Hikmet Böke Bey ile seçim çalışmaları yapacağız. Bu işin altından hep birlikte kalkacağız ve genel başkanlarımıza Afşin'de güzel bir oy oranını yakalayarak hediye edeceğiz." diye konuştu.

"Ak kurtlar ile boz kurtlar bir olursa önünde kimse duramaz"

Seçim öncesi Mustafa Yıldızdoğan konserinin olacağını dile getiren AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, Yıllarca Milliyetçi Hareket Partisinde siyaset yaptıktan sonra Mustafa Yıldızdoğan'ın müziği eşliğinde yine birlikteyiz, yine beraberiz. Bu birlik ve beraberlik için tüm ülkücü camiamıza teşekkür ediyorum. Bölgemizde çok sevilen ve MHP camiasıyla özdeşleşen değerli sanatçımız Mustafa Yıldızdoğan'ı Afşin'de misafir edeceğiz. Seçim öncesinde Afşinli vatandaşlarımız Mustafa Yıldızdoğan konseriyle bir araya gelecek. Her zaman ifade ettiğim gibi ak kurtlar ile boz kurtlar bir araya geldikten sonra bizim önümüzde hiç kimse duramaz. Allah'ın izniyle 31 Mart yerel seçimlerinden Cumhur İttifakı olarak zaferle çıkacağız. Bizleri ziyaret eden ve destek veren İttifak öncesinde MHP'den Afşin Belediye Başkanı Adayı olan Hikmet Böke kardeşimize ve MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç ve beraberindeki partililere teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

Yeni yapı ruhu ile başlayan birlikteliğin Cumhur İttifakı ile taçlandığını söyleyen MHP İlçe Başkanı Ersal Koç ise, şu ifadeleri kullandı:

"MHP olarak Cumhurbaşkanlığı seçiminde AK Parti ile Cumhur İttifakı çatısı altında birleştik. Seçimi güzel bir sonuç ile taçlandırdık. 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimine de Cumhur İttifakı mührünü 1 Nisan'da vuracağız. Afşin'den başlayan birlik ve beraberliğimiz Türkiye'nin her yerine yayılacak. Cumhur ittifakı adayımızı 1 Nisan'da Afşin'e hizmet için yeniden görevde olacak. Bunun için canla başla çalışacağız ve en yüksek oy oranını yakalamak için gayret edeceğiz. Ülkücüler, milliyetçiler olarak söz veriyoruz. Bu sıcak karşılamadan dolayı AK Partili camiamıza teşekkür ediyorum"

Son olarak konuşma yapan ittifak öncesinden Afşin'den MHP Belediye Başkanı Adayı olan Hikmet Böke ise, " Seçim ofisinin açılışı sırasında şehir dışında olmam sebebiyle sizlerle birlikte olmadım. Öncelikle seçim ofisimiz hayırlı olsun, yerel seçimlerin Cumhur İttifakına, Afşin'imize ve milletimize hayırlara vesile olacaktır inşallah." dedi.

"Cumhur İttifakının sonuna kadar arkasındayız"

Yerel seçimde, Cumhur İttifakının büyük bir başarı elde edeceğini ifade eden Böke, " 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için ittifak öncesinde partimiz MHP Afşin Belediye Başkanı Adayı görevini bana tevdi etmişti. Daha sonra Cumhur İttifakı sağlandı ve ittifak adayımız Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven oldu. Bizler önce ülkem ve milletim sonra partim diyen Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin, ülkücü ve milliyetçi ideolojiyi benimseyen siyasi mensubuyuz. Genel Başkanımızın talimatı gereği ve benimsediğimiz ülkücü ideoloji nedeniyle Cumhur İttifakının sonuna kadar arkasındayız ve destekçisiyiz. Bu ziyaretinde şahsımı yalnız bırakmayan, eşlik eden Bökeler kabilesinin mensuplarına, partililerime ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. 31 Mart'ta Afşin'de ve tüm ülkede Cumhur ittifakının büyük bir başarı elde edeceğine eminim. Bu sıcak karşılamadan dolayı herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi