BBP Afşin İlçe Başkanı Kavak : “Biz bir ölürüz bin diriliriz"

Büyük Birlik Partisi Afşin İlçe Başkanı Ecevit Kavak, son günlerde artan terör olaylarına sert tepki gösterdi. Başkan Kavak, “Polisimizi ve Askerimizi şehit edenler şunu unutmasınlar ki, biz bir ölürüz bin diriliriz" dedi.

Son dönemde ülke genelinde vuku bulan ve gün geçtikçe artan terör olayları sebebiyle halkın huzursuz olduğunu dile getiren Büyük Birlik Partisi Afşin İlçe Başkanı Ecevit Kavak yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Vatanını canı gönülden seven kıymetli halkımız, son haftalarda özellikle de Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da yer ve mekan gözetmeksizin her türlü bölgesinde provokatör eylemlerde bulunan şer odaklı bölücü terör örgütleri ve yandaşları milletimizin sabrını ve sağduyusunu sınamaktadır. Bununla da kalmayıp son yılda hızla meşrulaştırılıp illegallikten legal hale gelen çocuk katili, Mehmetçiğimizin baş düşmanı bölücü başı Apo ve HDP adıyla hem siyasi hem de örgütsel olarak güçlendirilen, bölücülük unsurları, tüm amaçları ve söylemleri ile hem zihinlerinde hem de fiilen barındıran bu yapı ilk kara tohumlarını verip sadece dağda değil şehirlerde önemli bir anarşizm odağı haline gelmiştir. Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Muş, Şırnak ve saymakla bitiremeyeceğimiz il ve ilçelerimizde polis ve askerimiz, PKK ve terör yandaşçıları tarafından kahpece şehit edilmektedir. Polisimizi ve Askerimizi şehit edenler şunu unutmasınlar ki, biz bir ölürüz bin diriliriz"

Kavak, açıklamasını şöyle sonlandırdı;

"Son olarak HDP sözde milletvekili olan Abdullah Zeydan adlı şahıs, PKK sizi tükürüğünde boğar gibi kışkırtıcı, bölücü ve bir o kadar kin nefret dolu sözcüklerle ülkeyi bölmeye çalışmıştır. Şunları unutmasınlar ki, burası Türkiye. 10 Kupona satın alınmadı  bu vatan. Pkk değil Apo değil,feriştahları gelse bu vatanı bölemez"

 

Editör: Haber Merkezi