Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (KMBGC) Başkanı Arslan Deveboynu, basın birlikteliğinin önemine dikkat çekerek, “Tek çatı altında birleşildiği zaman basın ayağa kalkar ve büyük bir güç oluşturur” dedi.

Üyeleri ile sık sık bir araya gelerek istişarelerde bulunan KMBGC Yönetimi, kentte haftalık olarak yayın hayatını sürdüren gazete temsilcileri ile istişare toplantısında buluştu.  Başkan Arslan Deveboynu önderliğinde kentte ki basın varlığını tüm Kahramanmaraş’ta tanıtan KMBGC yönetimi, gerçekleştirdiği toplantılarıyla da birlikteliğin en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor.

Hem Ziyaret Hem Birliktelik

Başkanlık görevini özverili bir şekilde yürüten ve üyeleriyle yakından ilgilenen Başkan Deveboynu, toplantıları sık sık gerçekleştireceklerini belirterek, ısrarlar basın birlikteliğinde ki önemin altını çizdi. Başkan Deveboynu,  “Yayın hayatını haftalık sürdüren yazılı basın temsilcileri ile bir araya gelerek cemiyetimizi ziyaret etti. Ziyarette hem bize hayırlı olsun dileklerinde bulundular hem de cemiyet yönetimi ve üyeleri olarak bir araya gelmiş olduk. Cemiyet yönetimi ve haftalık gazete temsilcilerimizde gazetecilik mesleği hakkında istişarelerde bulunduk. Biz Kahramanmaraş basını olarak birlikteliğimizi ortaya koymak istiyoruz ve bunun içinde çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz her toplantımızda da basın birliğini savunuyoruz.  Basın camiasını her zaman birlikte olduğunu sık sık bir araya geldiğini ve olası bir durumda anında bir araya geleceklerinin sinyalleri olarak düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Daha Güzel İşlere İmza Atacağız

En büyük arzusunun basın birlikteliğini oluşturmak olduğunu söyleyen Başkan Deveboynu konuşmasını şöyle sürdürdü:  “İnşallah bu birliktelik oluşur bu sinyaller sonuçlanır basın tek bir çatı altında tek bir şekilde ayağa kalkar ve güç oluşur. İnsanlar birbirini sayar sever ve daha düzenli daha geliri fazla olan işlere imza atarız. Bizim tek amacımız birlikte olmaktır sonuçta birlikten güç doğa demiş atalarımız.”

Editör: Haber Merkezi