Belediye ekipleri, Beyceğiz Mahallesi Hacıbey Caddesi'nde, sıcak asfalt çalışması başlattı.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, altyapı çalışmalarının tamamlanan cadde ve sokaklarda sıcak asfalt ve parke çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
Yıl sonuna kadar yol çalışmalarını büyük oranda tamamlamayı hedeflediklerini Belirten Başkan Güven, Beyceğiz Mahallesi'nde sıcak asfalt ve parke kaplama çalışmalarının süreceğini kaydetti.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Güven, şunları söyledi:

“Beyceğiz Mahallemizde su altyapısı yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından hemen üstyapı yenileme çalışmalarına başladık. Kış şartları ağırlaşmadan büyük oranda yol çalışmalarını tamamlamayı hedefliyoruz. Ekiplerimiz şu an itibariyle Pınarbaşı ve Beyceğiz Mahallesi arasında bulunan Hacıbey Caddesi'nde çalışmalarına başladılar. Cadde asfalt kaplama çalışmalarının devamında, Şeref Peköz, Fevzi Çakmak ve Çakır Hoca caddeleri,  yine aynı caddeleri birbirine bağlayan; Köroğlu, Sevil ve Demet sokakları boydan boya asfaltlanarak mahalle sakinlerimizin hizmetine sunulacak.”

Sıcak asfalt çalışmalarını kısa bir süre içerisinde tamlamak istediklerini söyleyen Güven, “Sıcak asfalt çalışmalarımızın bir aksilik çıkmaz ise Allah’ın izni ile 10-12 günde tamamlamayı hedefliyoruz. Aynı zamanda asfalt kaplama çalışmalarının yanı sıra Beyceğiz Mahallemizde içme suyu alt yapı yenileme çalışmaları tamamlanan sokaklarda parke kaplama çalışmalarımız başlayacak. İnşallah Beyceğiz Mahallemizde yılsonuna kadar büyük oranda çalışmalarımızı tamamlayarak mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi