Afşin Belediyesinin ilçe genelindeki sıcak asfalt kaplama çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.

Belediye Beyceğiz’e girdi

Beyceğiz Mahallesi sakinlerinin beklediği asfalt çalışması başlatıldı.

İlçenin ihtiyacı olan mahallerinde asfalt dökme çalışmalarına devam eden Afşin Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Beyceğiz Mahallesinde de asfaltlama çalışmasını başlattı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, ilçe genelinde asfalt kaplama ve yama çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, ilçenin ihtiyacı olan cadde ve sokaklarda asfalt dökme çalışmalarını sürdürüldüğünü belirtti.

Beyceğiz Mahallesi Çakır Hoca Caddesinin asfaltlama çalışmasını tamamladığını söyleyen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Beyceğiz Mahallemizde KASKİ tarafından yapılan alt yapı çalışmaları devam etmesinden dolayı asfaltlama çalışmalarımız gecikti. Mahalle sakinlerimiz bizlerden asfalt talebinde bulundu. Belediye olarak alt yapı çalışmalarını tamamlanmadığı noktalarda asfalt çalışması yapmıyoruz. Çünkü yaptığımız asfalt tekrar bozulabilir. İnşallah en kısa zamanda Beyceğiz Mahallemizde asfalt çalışmalarını tamamlamak istiyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımı sürdürülen asfaltlama çalışmaları yapılan çalışma programı doğrultusunda sürdürülüyor. Şehrin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi