Durdu Mehmet Yaşar, Pınarbaşı Mahallesinden muhtar adaylığını açıkladı.

1978-2002 yılları arasında 24 yıl boyunca Pınarbaşı Mahallesi Muhtarlığı yapan merhum Rauf Yaşar'ın oğlu Durdu Mehmet Yaşar, Pınarbaşı Mahallesi'nden muhtar adayı oldu.

2019 Mart ayının sonunda yapılması planlanan muhtarlık seçimlerinde Pınarbaşı Mahallesinden muhtar adaylığını açıklayan Durdu Mehmet Yaşar, Pınarbaşı Mahallesine en iyi hizmet etmek ve geç gelen hizmetleri erkene aldırmak için aday olduğunu söyledi.

Pınarbaşı Mahallesi'nin ve vatandaşların 7/24 hizmetinde olacağını dile getiren Muhtar Adayı Durdu Mehmet Yaşar, "24 yıldan buyana Afşin'de erkek kuaförüyüm. Mesleğim itibariyle vatandaşlarımızla ve idarecilerimizle sürekli temas halindeyim. Bu ilişkilerimi mahallemize hizmete dönüştürme ve eksiklikleri giderme gayreti içerisinde olacağım.

Rahmetli babam Rauf Yaşar, Pınarbaşı Mahallesinde 24 yıl boyunca muhtarlık yaptı ve o zamanın şartlarında en kapsamlı hizmetlerin gelmesine vesile oldu. Şimdi bende rahmetli babamdan kazandığım tecrübe ve birikimle Pınarbaşı'mıza hizmet etmek istiyorum." dedi.

Devlet ve vatandaş arasında köprü vazifesinde bulunacağını belirten Yaşar, mahallenin eksikliklerini çok iyi bildiğini söyledi.

Pınarbaşı Mahallesinin daha güzel olması için gece gündüz çalışacağını ve vatandaşla iç içe olacağını dile getiren Yaşar, "Mahallemize ve mahalle sakinlerimize hizmet etmek için bu yola çıktık. Çıktığımız bu yolda mahalle sakinlerimizin, dost ve arkadaşlarımın destek ve dualarına talibim." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi