Afşin Belediyesi, ramazan ayı nedeniyle ilçedeki yardıma muhtaç kişilere iftar yemeği dağıtıyor.

Afşin Belediyesi aş evinde hazırlanan 1000 kişilik iftar yemeği, ramazan ayı boyunca kumanyalar halinde ihtiyaç sahibi kişilere dağıtılıyor. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri de yemek yapamayan engelli kişilerin evlerine iftar yemeklerini ulaştırıyor.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, ramazan ayı süresince 1000 kişilik iftar yemeği hazırlanacağını ve ihtiyaç sahibi kişilere dağıtımının yapılacağını belirtti.

Bu ramazan ayında iftar çadırı kurmadıklarına değinen Güven, "Ramazan dolayısıyla belediyemize ait aşevinde iftar yemeğimiz pişmeye, hazırlanmaya başlandı. Geçtiğimiz yıllarda yaklaşık bin 300 kişilik yemek çıkarttık ve bunun 1000'i evlere gidiyordu. Bu ramazan ayında hazırlanan kumanyalar aşevine gelen ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor. Evinde yemek yapamayan ihtiyaç sahibi ailelerimize ise yemeklerini belediye olarak bizler ulaştırıyoruz. Vatandaşlarımız uygulamadan memnun. Vatandaşlarımız iftar yemeklerini alarak evlerine götürüyor ve ailesiyle birlikte iftarını yapıyor. Ramazan ayının Afşin'imize ve tüm Müslümanlara hayır, bereket getirmesini temenni ediyorum." açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi