Afşin Belediyesi Başkan Yardımcısı Nusret Karataş, Afşin Sağlık Yüksekokulu Genel Sekreteri olarak göreve başladı.

Afşin Belediyesi, kurumlar arası geçişle 2017-2018 akademik yılında ilk defa öğrenci kabul eden Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Afşin Sağlık Yüksekokulu Genel Sekreteri görevine getirilen Nusret Karataş’ın onuruna veda yemeği düzenledi.

Pasha Restoranda düzenlenen yemekte konuşma yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Afşin Sağlık Yüksekokulu’ndan bir teklif alan Sayın Nusret Karataş Afşin Belediyesine veda ediyor. Şimdiye kadar fazlasıyla yoğun çalışmaları oldu. Çok üstün gayretleri oldu. Bunun için de ben kendisine teşekkür ediyorum. Hakkını helal etsin inşallah. Bizden yana da bir hakkı varsa da bizlerde helal ediyoruz. Fakat sadece işten ayrıldı. Gönül ayrılığı değil, inşallah bizde Afşin Sağlık Yüksekokulunda Nusret Karataş hocamızın gelişiyle değişiklikler olduğunu bizde belli edeceğiz. Belediye olarak yapmamız gereken işleri Nusret Karataş hocamızla birlikte yapacağız. Afşin Sağlık Yüksek Okulundakilerin de siyasi olarak arkalarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. İnşallah Nusret Karataş orada biz burada el ele Afşin için güzel şeyler yapmaya devam edeceğiz. Allah bahtını ve yolunu açık etsin. Başarılar diliyorum.” Diye konuştu.

Daha sonra veda konuşması gerçekleştiren Nusret Karataş, kendisi için verilen yemek için Afşin Belediye Başkanı ve personellerine teşekkür ederek, helallik istedi.

Afşin Sağlık Yüksekokulu Genel Sekreteri olarak Afşin’e hizmet etmeye devam edeceğine belirten Karataş, “Afşin Belediyesinde 5 yılı aşkın birlikteydik. Çok işlere imza attık. Hayat her ne kadar ayrılıklar gerektirse de hakikaten 5 sene içerisinde bir ruh birliği, bir kader birliği oluşturduk. Bunu yok sayıp bir başka iş yerine gitmek insanı gerçekten duygusallaştırıyor. Bugün hem vedalaşmak hem helallik istemek maksadıyla servisleri gezdim. Birkaç yerde çok duygulandım. Şu şekilde ifade edeyim ben hiçbir zaman belediyeye 5 yılı aşkındır ayaklarım geri geri gitmedi. Hep isteyerek geldim. Belediye gerçekten fedakârlık isteyen, özveri isteyen bir kurum. Belediyedeki personelin gayretli olması samimi olması gerekli. Çalışma hayatı çok yoğun. Sizlerde takdir edersiniz cumartesin olmaz pazarın olmaz, gecen olmaz, gündüzün olmaz. Belediyeye ilk gelişimde hepimizin şüpheleri vardı, ön yargılarımız vardı. Hala toplumun bir kesimi maalesef çalıştığımız kuruma bu şekilde bakış açısına hâkim. Ama Belediye çok aktif bir yer. Sorunları aniden tespit edip sorunları çözebilen, sonuca kavuşturabilen bir kurum. Belediyemizin kıymetini bilelim. Hepiniz hakkınızı helal edin. Benden yana hakkınız varsa helal olsun Allah’a emanet olun.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi