Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) çerçevesinde, Afşin Belediyesi ve Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde 9 ay süre ile istihdam edilmek üzere, 57 kişi alınacak. Başvurular başlarken, 19 Eylül Cuma günü başvurular sona erecek.
Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de Afşin Belediyesi ve Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında toplam 57 kişi 9 ay süreyle istihdam edilecek.
9 aylık geçici işe girmek isteyenler öncelikle İş-,Kur'a kayıtlı olması gerekiyor. Kayıtlar ise Afşin Belediyesi İş-kur şubesi ve İş-kur'un resmi internet sitesinden yapılabilecek. Başvuru ardından, başvuruların fazla olması halinde, isimler noter huzurunda çekilen kura ile belirlenecek.
Konu hakkında açıklama yapan Karataş, "Afşin Belediyesi ve Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kahramanmaraş İş-Kur  İl Müdürlüğü arasında yapılan "Toplum Yararına Program Çalışma (TYÇK) projesi kapsamında, Afşin Belediyesinde 20 kişi, Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde ise 37 personel 9 ay süreyle çalışacaklar.  Afşin'de toplam olarak 57 kişi İş-Kur kursiyeri olarak 9 ay süre ile asgari ücretle çalıştırılacaktır. Bu projede yer almak isteyen vatandaşlarımız münacatlarını 10 Eylül ile 19 Eylül 2014 tarihleri arasında yapmaları gerekmektedir. Afşin Belediyesi olarak biz İş-Kur adına hizmet vermekteyiz, vatandaşlarımız münacatlarını Afşin Belediyesi İş-Kur Hizmet Noktasından,  İş-Kur İnternet Şubesi ve İş-Kur şubelerinden yapabilirler." dedi.
 
Editör: Haber Merkezi