Afşin Belediyesi tarafından Tanır Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğinde mahalle sakinleri ile İftar yapıldı.

Afşin Belediyesi’nin mahallelerde düzenlediği ramazan iftarları devam ediyor. Tanır Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğinde mahalle sakinleri ile hep beraber kişi oruçlarını açtı. Tanır ayran dede parkı bahçesinde gerçekleştirilen organizasyonda her yaştan mahalle sakini ile beraber iftar sofrasında bulunmanın mutluluğunu yaşandı.

Örnek bir komşuluk havası sergileyen Tanır Mahalle sakinlerinin iftar buluşmasına Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’in yanı sıra, Afşin Ak Parti İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, Afşin Belediye Meclis üyeleri, Belediye Birim Amirleri ve çok sayıda mahalleli katıldı.

Başkanı Güven; “Mahalle iftarları bizlere, birlikte aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşatıyor”

İftara gelerek güzel bir ortam oluşturan mahalle sakinlerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Güven, 82 bin kişinin yaşadığı Afşin’de önemli işler başarmaya başladıklarını belirterek, “Burada komşularımızla dayanışma ve yardımlaşma içinde olduğumuz bir ayın içerisindeyiz. Mahalle iftarları birlikte aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu bizlere yaşatıyor. İnanıyorum ki bugün olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde bir şeyler yaparsak Afşinimiz, Tanırımız ve tüm mahallelerimiz daha da gelişir, daha da büyür. Ben hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim” dedi.


Editör: Haber Merkezi