Afşin ilçe merkezi ve mahallelerde bulunan ağzı açık, kötü görünümlü çöp varilleri kaldırılarak modern konteynırlarla değiştiriliyor. 

Temiz ve daha modern bir Afşin için, ilçe merkezi ve mahallelerde bulunan eski, ağzı açık ve kötü görünümlü çöp varilleri yerine, modern çöp konteynerleri yerleştiriyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Efsus Turan Mahallesi, TOKİ Mevkii ve Yeşilyurt Mahallesi hastane caddesinde bulunan variller kaldırılarak modern çöp konteynırları ile değiştirilmişti. Çalışmaların devamı ile birlikte Hilal Kent Mevkii, Dedebaba Mahallesi ana arterleri ve Elçibey caddesinin tamamına modern çöp konteynırları yerleştirildi.

Temiz ve daha modern bir Afşin için çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Temiz ve daha modern bir ilçede yaşamak hepimizin hakkı. Belediye olarak sokak ve caddelerimizin temizliğine büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde 270 adet çöp konteynırıçeşitli mahallelerimize yerleştirilmişti. Çalışmalarımızın devamı ile birlikte Hilal Kent, Dedebaba Mahallesi Ana arterleri ve Elçibey caddesi üzerine 130 adet daha çöp konteynırı bırakılarak toplamda 400 adet yeni çöp konteynırı ile pis kokan görünümü çirkin varilleri ortadan kaldırmış olduk. Afşin'de çöp konteynırı noktasında eksikliklerimiz vardı ancak bu eksikliği büyük ölçüde giderdik. Birçok mahallelerimizde, cadde ve sokaklarımızda büyük yağ varilleri çöp bidonları modern çöp konteynırlar ile değiştirildi. Afşin Belediyesi olarak çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizin eksiklikleriniiyi biliyoruz ve inşallah bu tür çalışmalarımız temiz ve daha modern bir Afşin oluşturma çabamıza katkı sağlayacaktır.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi