Afşin Belediyesi  Temizlik İşleri Müdürlüğü kış aylarının yaklaşmasıyla beraber temizlik faaliyetlerine hız kazandırarak devam ettiriyor.

Merkez ve kırsal mahallelerde ilçe sakinlerinin hijyenik ve daha temiz şartlardan faydalanmaları adına özel temizlik ekibi kurularan Afşin Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü cadde, sokak ve yollarında temizlik faaliyetleri yapılıyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan ve vatandaşlara seslenen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven şunları söyledi;

“Malumunuz kış aylarına girmek üzereyiz.  Her alanda çalışmalarımıza hız kazandırdık. Belediye ekiplerimizin tamamının elimizin, gücümüzün yettiği tüm alanlarda seferber ettik ve titizlikle çalışıyoruz. Biliyorsunuz ki hizmet götürme ağımız Büyükşehir yasası ile birlikte 23 kat arttı. Personel ve araçlarımızın yeterlilik kapsamında uzak mahallelerimizde temizlik işleri müdürlüğümüzün gayretleri ile gezici ekip oluşturduk. Caddelerimiz, sokaklarımız tertemiz olsun, hemşerilerimiz hijyenik ve temiz bir Afşin’de yaşayabilsinler diye özel temizlik ekibi kurduk. Okullarımız da açıldı. Okul bölgelerinde de bu ekiplerimiz çalışmalar yapıyor. Benim hemşerilerimden ricam, çevreye daha duyarlı ve temizlik konusunda daha dikkatli olunarak temiz bir çevre ve o düzeni korumak adına bizlere yardımcı olmalarıdır”

Editör: Haber Merkezi