Afşin’de ki resmi bayramlaşma programı belirlendi.

Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, Ramazan bayramının birinci günü resmi kurum ve kuruluşlar için Atatürk Parkı'nda bayramlaşma töreni düzenleneceğini söyledi.

Ramazan ayının en yoğun şekilde hissedildiği, paylaşma ve kaynaşma günü olan Ramazan bayramına ulaşmanın sevincini yaşadığını ifade eden Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

 “Dostluk, dayanışma, kardeşlik gibi insani duyguların en yoğun şekilde hissedildiği, sevinç, paylaşma ve kaynaşma günü olan bir Ramazan Bayramı'na daha ulaşmanın sevincini ve heyecanını hep birlikte yaşamaktayız. İnsan hayatında en unutulmaz zamanlar hiç kuşkusuz ki bayram zamanlarıdır. Adaletin terazisi, varlığı yaratıcısı, merhametin tek göstergesi olan Allah’ı Teala, dualarda bulunan müminlerin dualarını kabul etsin. Tüm Afşinli kardeşlerimin Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlar, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim.”

Ramazan Bayramının birinci günü, 25 Haziran Pazar günü saat 11:00’da vatandaşlarla bayramlaşma programı icra edileceğini söyleyen Budan, “Ramazan Bayramı münasebetiyle 25 Haziran Pazar günü saat 11:00’da Afşin Belediyesi Atatürk Parkı içerisindeki Gençlik Kafe’de kamu görevlileri ve vatandaşlarla bayramlaşma programı icra edilecek, müteakiben saat 12:00’da şehit ailelerine ziyaretin ardından program son bulacak.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi