Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve bayram öncesi hizmete sunulan Menzelet Mesire Alanı için ücretsiz otobüs seferleri başlatılacağı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Menzelet Barajı kıyısında toplam 130 bin metrekare alan üzerine kurulan Menzelet Mesire Alanı’nı halkın hizmetine sunulduğu anımsatıldı.

Açıkamada, "Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, halkın Kurban Bayramı’nda piknik yapabilmesi maksadıyla, otobüs seferleri başlatıyor. Kurban Bayramı’nın 2, 3 ve 4. günü halkı Menzelet Mesire Alanı’na taşıyacak otobüsler ücretsiz olarak hizmet verecek. Kurban Bayramı’nın 2. gününden başlamak üzere merkez otobüs durağından sabah saat 09.00’da hareket edecek. Merkez otobüs durağından saat 09.00’da hareket edecek olan otobüs saat 09.05’te Ulucamii, 09.10’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi- Binevler istikametinden Menzelet Mesire Alanına gidecek. Otobüslerin doluluk oranına göre ek servisler her 5 dakikada bir hareket edecek. Ancak otobüsün dolu olmaması durumunda dolması beklenecek" denildi.

Editör: Haber Merkezi