Turizm Haftasında, Başkonuş Yaylasına yaptığı yatırımlar için özel ödüle layık görülen işletmeci İşletmeci Serdar Erdoğanyılmaz, "Başkonuş Yaylasına 7 milyon TL yatırım yapılacaktır" dedi.

Tüm ülkede olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da Turizm Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler yapılmaktadır.

Geçtiğimiz gün Necip Fazıl Kültür Merkezinde İl müdürlüğü tarafından bir etkinlik düzenlenirken üç turizm işletmecisine de ödül verildi.

Konaklama alanında bir önceki yıla göre daha fazla müşteri kazanan Safron ve Ramada otelleri ödül alırken üçüncü ödül ise Başkonuş Yaylasına 2019 yılına kadar yaklaşık 7 Milyon Tl yatırım kararı alan İşletmeci Serdar Erdoğanyılmaz’a verildi.

Serdar Erdoğanyılmaz yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Kahramanmaraşlılık bir sevdadır, bu sevdayı ancak tadan bilir. Salondaki herkesin de Kahramanmaraş sevdalısı olduğunu düşünüyorum. Biz Kahramanmaraş sevdalısıyız, hepimiz Kahramanmaraş’ı seviyoruz. Başkonuş için de yatırımlar yapıyoruz, 2019 yılına kadar tamamlanmak üzere 7 milyon TL değerinde yatırım yapıyoruz. Turistik tesislerle Kahramanmaraş’ın yüzünü ağartmaya çalışacağız. Türkiye, yurdumuz bir cennet, Kahramanmaraş bambaşka bir cennet, Başkonuş da o cennetin bahçesidir diyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi