Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kurt, Çoğulhan Belediye Başkanı Adem Yıldız’a bölge halkına sağladığı istihdamdan dolayı teşekkür plaketi verdi.
Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda düzenlenen bir toplantıyla Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kurt, Çoğulhan Belediye Başkanı Adem Yıldız, Afşin Şoförler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç ile davetliler katıldı.
Plaket töreninde konuşma yapan Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kurt, “Çoğulhan Belediye Başkanımız Adem Yıldız’a başarılı hizmetlerinden dolayı Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak plaket taktim ettik. Başkanımız yıllardan buyana Çoğulhan’da belediye başkanlığı yapmakta ve çok başarılı hizmetlerde bulundu o süre zarfında. Kendisi bölge halkının istihdamı konusunda başarılı ve 800 kişiye yakın işçi çalıştırmakta santrallerimizde ve şirketlerde. Kendisine çok teşekkür ediyorum bu başarılı işlerinden dolayı. Çünkü bu hizmetiyle birçok vatandaşımız yararlanmakta. Bu sebeplerden dolayı Adem Bey’e Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak plaket taktim ettik.” dedi.
-“Yatırımlarımızı Afşin’e yapıyoruz”
Her türlü yatırımları Afşin’e yaptıklarını kaydeden Çoğulhan Belediye Başkanı Adem Yıldız, “Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası bizi bu yönde layık görüp, çalışmalarımızı takip edip ve Afşin’imize katkılarımızdan dolayı bize bu plaketi layık gördüğü için kendilerine teşekkür ederim. İnşallah Afşin’imizde yatırımlarımızı daha da ileriye taşıyacağız. Biz insana yapılan yatırımı en iyi yatırım olarak görüyoruz ve bu bölgeye yatırımlarımızı sürdürüyoruz. İnşallah bu da diğer arkadaşlarımıza örnek olur ve işsizlik konusunda, yatırımlarla Afşin ekonomisine katkı sağlarlar. Başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi