Çoğulhan Belediye Başkanı Adem Yıldız, Özel Yaşlı Bakım Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Yıldız, yaşlı bakım merkezinde kalanlarla bayramlaşarak çeşitli hediyeler verdi.
 
Çoğulhan Belediye Başkanı Adem Yıldız, bayram öncesi ilk ziyaretini Özel Yaşlı Bakım Merkezi’ni ziyaret ederek yaşlılarla sohbet etti.
Yaşlı bakım merkezini sık sık ziyaret edeceğini kaydeden Çoğulhan Belediye Başkanı Adem Yıldız, “Bayram öncesinde kimsesiz ve yaşlıların kimsesiz olmadığını hatırlatmak amacıyla bir nezaket ziyaretinde bulunduk. Allah kimseleri bu durumu düşürmesin, kimin ne olacağı belirsiz. Ben bu kurumda çalışanların hepsini tebrik ediyorum. Arkadaşlarımızın yaptıkları işin bir maliyeti de olsa yapılan bu iş Allah katında bir hizmettir. Burayı ziyaret etmede geç kaldığım için burada bulunan hasta ve yaşlılarımızdan özür diliyorum ama bundan sonra sık sık geleceğim ve burayla bağımızı daha da güçlendireceğim.” dedi.
Daha sonra konuşma yapan Özel Yaşlı Bakım Merkezi Müdürü Şeref Ertekin, yapılan ziyaretten son derece mutlu olduğunu belirtti. Müdür Ertekin, “Belediye Başkanımız Adem Yıldız’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar bizleri unutmayarak bakım evimizdeki yaşlılarımızı ve hastalarımızı ziyaret ettiler. Bizler bu kurumu açalı bir yıl oldu ama bir yıldan buyana resmi makamlardan, söz sahibi insanlarımızdan kimse buraya gelmedi. İlk olarak buraya Çoğulhan Belediye Başkanımız Adem Yıldız geldi kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Mevki makam sahiplerini herkes ziyaret eder, zengin insanı herkes ziyaret eder ama buradaki insanlarımızı herkes düşünemez ve ziyaret edemez. Ben herkesin buraya gelerek bakım merkezimizdeki insanlarımızı ziyaret etmelerini ve buradaki insanların bir zamanlar kendileri gibi yaşadıklarını anlamalarını ve görmelerini istiyorum. Bizleri düşünerek ziyaret eden Belediye Başkanımız Adem Yıldız’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Konuşmalar ardından başkan Yıldız, bakım merkezinde kalanlara çeşitli hediyeler takdim etti.

Editör: Haber Merkezi