Yıldız: “İYİ Parti, Afşin için iyi olacak”

Meral Akşener'in liderliğini yaptığı İYİ Parti'nin Afşin İlçe Başkanlığına atanan Adem Yıldız, basın mensuplarıyla bir araya gelerek partiyi ve teşkilatını tanıttı.

İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Dr. Faruk Atlı başkanlığında Gölpınar Alabalık tesisinde düzenlenen kahvaltı programında basın mensuplarıyla bir araya gelen İYİ Parti Afşin İlçe Başkanı Adem Yıldız, teşkilatını tanıtarak sahaya indi.

İyi Parti Afşin İlçe Teşkilatında görev alan isimlere teşekkür eden İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Dr. Faruk Atlı, “Yalnızca Kahramanmaraş, Afşin için değil Türkiye için bir güneş doğuyor. Bu güneş, süregelen kavgaları bitirecek, Türkiye’yi sımsıcak duygularla saracak güçtedir. Bu güneş iyi olan her şeye adaydır, iyi olan her şeyi davet etmektedir ve daha iyi bir Türkiye’yi işaret etmektedir. Evet biz İyi bir Türkiye için yola çıktık. Ve artık rahat bir nefes almış, gerçekten zengin, adaletli ve hiç durmaksızın koşan bir Türkiye’nin inşasına başlıyoruz. İşte ben de bu hareketin içerisinde yer aldığım için hem onur duyuyorum. Sizlere de bu yolda bizlerle birlikte görev aldığınız teşekkür ediyorum. Afşin’de yönetim olarak biran evvel çalışmalara başlamamız gerekiyor." diye konuştu.


Türkiye’nin merkezinde ve milli bir parti oluşturduklarını söyleyen Atlı, “Bizim iki tane çizgimiz var. Bölücü terör örgütü ve 15 Temmuz da bu ülkede darbe girişiminde bulunan FETÖ’üyü dışarda bırakan çizgilerimiz var. Bunların dışında herkes partimizde görev alabilir.” dedi.

Kurucu İlçe Başkanı görevinin kendisine verilmesinden dolayı Genel Merkez ve İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Dr. Faruk Atlı’ya teşekkür eden İYİ Parti Afşin İlçe Başkanı Adem Yıldız, “ 10 yıl belediye başkanlığı görevinde bulundum. Son olarak da yerel seçimlerde MHP’de ilçe belediye başkanı adayı oldum ve çok az bir oy farkla seçimi kaybettik. Bizler bu sürecin arkasından kimseye kırılmadan, darılmadan ve bizlere destek olan her bireye teşekkür ederek kenara çekildik. Şimdi öyle bir siyasi parti doğdu ki, Türkiye’nin geleceğine ışık tutacak partide görev almak istedim. Yeni bir güneş doğdu. Bizler gücümüzün yettiği kadarıyla Afşin’de birlik ve beraberlik ortamını sağlayarak Kahramanmaraş’ımızda İYİ Parti’yi birinci yapmak için çalışacağız. İYİ Parti, bir partinin karşısına kurulan bir parti değil. Herkesi toparlayacak olan partimizin kapıları sadece vatan hainlerine kapalı olacak. Onun dışında siyasi görüşü ne olursa olsun vatandaşlarımız partimizde, teşkilatımızda ve gönlümüzde yeri olacak. İnşallah bizler Afşin’de İYİ Parti’nin kalesini oluşturacağız. İYİ Parti tüm Türkiye’ye olduğu gibi Afşin’e de iyi olacak” açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından Afşin’de İYİ Parti ilçe teşkilatında görev alan isimler tanıtıldı.

İYİ Parti Afşin İlçe Teşkilatında görev alan isimler sırasıyla şu şekilde

İYİ Parti Afşin İlçe Başkanı Adem Yıldız, Abdullah Arslantaş Esnaf, Adem Tanış Esnaf, Ahmet Özcan Esnaf, Ali Yanar Emekli Polis Memuru, Aplarslan Topuz Müteahhit, Aydın Özdemir Esnaf, Ayşe Aslan Girişimci- Ev Hanımı, Celal Ceren Emekli Öğretmen, Cuma Çevik Esnaf, Duran Konak İş Adamı, Durdu Ağyar Emekli Maliye Şefi, Ejder Nafiz Özdemir Emekli, Fahri Ertekin Teknisyen, Faruk Polat Esnaf, Fatih Çınar Sigortacı, Fatih Şahan Eğitimci, Hakan Berut İşçi, Halil Gedikbaşı Emekli, Halil Gül Sigortacı- Bankacı, Haşim Meşe Taşımacı, Hatice Tılafşunlu Ev Hanımı, Hayri Yücel Milli Güreşçi Teknisyen, İlker Kızılay Esnaf, İsmail Soydan Çiftçi Üretici, Kazım Yıldız Emekli Muhtar Çiftçi, Kemalalp Emekli Teknisyen, Kerim Kıraç Esnaf, Kezziban Taşyürek Girişimci- Esnaf, Mehmet Bozkurt Esnaf, Mehmet Özdemir İş Adamı, Mevlüt Kılınç Çiftçi-Üretici, Murat Ağır Esnaf, Nazlıünal Ev Hanımı, Nuri Sakar Emekli, Oğuz Gündoğar Müzisyen, Ömer Alaf İş Adamı, Özgür Hırlı Ev Hanımı, Ramazan Sert Çiftçi, Resul Kalaycı Milli Güreşçi, Sefer Açıkgöz Esnaf, Sefer Topal Emekli, Selver Dağlı Ev Hanımı, Şeref Bolat Mali Müşavir, Yavuz Yurtsever İş Adamı, Yusuf Özgül İş Adamı Taşımacı

Toplantıya, İYİ Parti İl Yöneticisi Tuna Meşe, İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Devlet Ağdur, İYİ Parti Elbistan İlçe Başkanı Kürşat Ali Yıldırım İYİ Parti Göksun İlçe Başkanı Oktay Kayıran, İYİ Parti Ekinözü İlçe Başkanı Mehmet Şahin, eski MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Pastırmacı ile İYİ Parti Afşin İlçe Teşkilatında görev alan isimler katıldı.

Editör: Haber Merkezi