Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bahadır Yaşar, "Teslim aldığımız emanetinizi güçlü ve sicili temiz bir şekilde teslim etmekten gurur  ve mutluluk duyuyorum." dedi.

Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bahadır Yaşar, 28 Mart Cumartesi günü yapılacak Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulunda aday olmayacağını belirterek veda mesajı verdi.

Başkan Yaşar 28 Mart Cumartesi günü yapılacak Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulunda yapılacak olan başkanlık seçiminde aday olmayacağını belirtti.

Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Odasında basın açıklaması yapan Yaşar şöyle konuştu:

 " Kooperatifimizde 1999 yılında Yönetim kurulu Başkan Yardımcısı olarak,  göreve başladım 2004 yılında Başkan olarak seçildim seçildiğim  tarihten bu yana Esnaf ve sanatkarlarımızın finansman konusunda sorunlarını elimizden geldiği kadar çözüm üretmeye ve kredi vermeye gayret gösterdik , kooperatifimizin görev ve sorumluluğu  ortaklarına en düşük kredi  faiziyle en yüksek limit tutarını kullandırmaktır.  Şu ana kadar bu konuda elimizden gelenin en  iyisini yapmaya çalıştık."

Kooperatif olarak Türkiye genelinde ilk  sıradayız diyen Yaşar, "Kooperatifimiz limiti en yüksek seviye olan birinci grup 150,000 TL vade 5 yıl vadedir.  Göreve geldiğimizde kooperatifte kullandırılan kredi yaklaşık  1,000,000,TL'ydi bugün 26,000,000 TL' ye ulaştı. Takip tutarımız % 25 lerdeydi, şuan takip oranımız sıfır dır. Bölgenin en iyi kooperatifiyiz Türkiye genelinde ilk  sıralardayız.  Bu başarıda payı olan yönetim kurulu üyelerimize Personellerimize Halk Bankası müdür ve personeline özelliklede ortaklarımızın borç ödemedeki hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

 Kooperatifin  her zaman esnafın yanında olacağını belirten Yaşar konuşmasını şöyle sonlandırdı :

"Teslim aldığımız emanetinizi güçlü ve sicili temiz bir şekilde teslim etmekten gurur  ve mutluluk duyuyorum. Geçmiş zaman içerisinde ortaklarımızın  bana göstermiş oldukları tüm ilgi alakadan dolayı teşekkür ederim, istemeyerek kırdığımız bütün ortaklarımızdan  haklarını helal etmelerini dilerim .  ben de hakkım helal ediyorum. Kooperatifimizin  28 Mart 2015 cumartesi saat 10,00 da yapılacak Yönetim kurulu seçiminde  629 aktif ortağımız oy kullanacaktır. Seçimin öncelikle Afşin'imize Esnaf ve Sanatkarlarımıza hayırlar getirmesini, seçimin huzur ve sükunet içinde ortaklarımıza ve adaylarımıza yakışır bir şekilde geçmesini temenni ediyorum, saygılarımı sunuyorum"

 

 

 

Editör: Haber Merkezi