Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odasının Olağan Genel Kurulunda güven tazeleyerek yeniden Esnaf Odası Başkanlığı görevine seçilen Hakan Topaktaş, her zaman esnaf ve sanatkarların menfaati için çalışacağını belirterek, seçimin kazananın Afşinli esnafları olduğunu söyledi.

İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alarak 4 yıllık görevine yeniden başlayan Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, " Allah’a hamd olsun esnaf sanatkârımız bizleri layık gördüler, Allah nasip etti onlar ise teveccüh gösterdi ve görevimize devam ediyoruz.  532 seçmenimiz bize oy verdi. Yalnız biz 532 değil, bizim toplam üye sayımız bin 129’du biz bin 129 tane üyemizin oyunu aldık. Bize oy verenden vermeyenden herkesten Allah razı olsun."dedi.

Afşinli esnaflara her zaman kapısının açık olduğunu ve esnaflarını emrinde olduğunu ifade eden Topaktaş, " 13 Ocak 2018 tarihinde Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odamızın Genel Kurulunu gerçekleştirdik. Seçim sürecinde ve genel kurulumuzda da tatsız bir durum olmadı. Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odasına ve Afşin esnaflarına yakışır bir seçim süreci geçirdik.  Ben burada bir kez daha tekrar etmek istiyorum. Bizler bin 129 tane üyemizin oyunu aldık desteğini aldık diye kabul ediyoruz. Biz onların her zaman emrindeyiz diyoruz, kapımız gönlümüz her zaman açık.Bugünde mazbatamızı aldık ve görevimize başladık. Ben bu noktada tüm esnaf ve sanatkâr arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi şahsım adına ve yönetim kurulu adına sunmak istiyorum. Seçimimizim yeni genel kurulumuzun Afşin’imize, ilimize ve milletimize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum." açıklamasında bulundu.

Kongre sürecinde, kendi yönetim kurulu listesinde kalp krizi geçiren ve Kahramanmaraş'ta tedavisi devam eden Oğuz Başaran'ın da durumunun iyi olduğunu belirten Topaktaş, "Seçim esnasında kalp krizi geçiren kardeşimiz Oğuz Başaran'ın sağlık durumunun her geçen gün iyiye gidiyor. Arkadaşımız hayati tehlikeyi atlattı. Normal serviste tedavisi devam ediyor. İnşallah arkadaşımız en kısa zamanda aramıza dönecek. Bütün yönetim kurulumuzla birlikte Afşin esnaf ve sanatkarına hizmet etmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi