Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Olağan Genel Kurulu yapıldı. 3 liste halinde girilen seçimlerde Hakan Topaktaş, 532 üyenin oyunu alarak güven tazeledi.

Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın olağan genel kurulu Afşin Belediyesi Düğün ve Konferans Salonunda yapıldı. Genel Kurulda mevcut başkan Hakan Topaktaş, Ramazan Ceren ve Eshabil Kurt başkanlık için yarıştı. Büyük bir katılımın gerçekleştiği seçimde Hakan Topaktaş 532 oy alırken Ramazan Ceran 396, Eshabil Kurt ise 41 oy aldı. Bin 129 üyenin 997'si oy kullandığı seçimde 28 oy geçersiz sayıldı.

Topaktaş, seçimden sonra yaptığı açıklamada, her zaman esnaf ve sanatkarların menfaati için çalıştığını söyledi.

Seçimin kazananının Afşinli esnafları olduğunu söyleyen Başkan Topaktaş, " Yönetim kurulu arkadaşımız Oğuz Başaran seçim esnasında kalp krizi geçirdi sevincimizi yaşayamadık ama arkadaşımız Kahramanmaraş’a sevk ediliyor. Haberi aldıktan sonra bende Kahramanmaraş’a gidecektim hem rakip adayımıza saygısızlık olur diye hem de siz esnaflarımıza saygısızlık olur diye gidemedim. Oy sayımının ardından arkadaşımızın yanına gideceğiz. Ben sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun Ramazan Ceran benim ağabeyim bende onun emrindeyim, Eshabil Kurt benim kardeşim ben onunda emrindeyim. Ben bin 129 tane oy aldım, bin 129 tane üyenin emrindeyim. Ben bu bedenimi sizlerin emrinde harcayacağım. Benim size verdiğim emeklerin hepsi helali hoş olsun. 3 yaptıysam 6 yapacağım. Teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Seçimde 396 oy alan Ramazan Ceran ise, "Değerli esnaf kardeşlerim sizleri bu güzel günde bir arada görmekte güzel. Ayaklarınıza sağlık, veren vermeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun." dedi.

Topaktaş başkanlığında Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yeni yönetim listesi ise şu isimlerden oluştu.

Çetin Türkcephe, Mehmet Gedik, Murat Arıkan, Mustafa Dağ, Mehmet Dağdelen, Oğuz Başaran, İlker Kızılay, Mehmet Coşlu

Yedek Üyeler

Mehmet Durna, Kerim Kıraç, Mehmet Özbolat, İsmail Karakaya, Selçuk Hamiş, Hamit Karakoç, Sezayi Acun, Raşit Ceyhan, İshak Kartal

Editör: Haber Merkezi