AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, yeni ilçe yönetim kurulu üyelerini tanışma, tanıtım toplantısında bir araya getirdi.

Pasha Restoranda düzenlenen programda konuşan AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, hedeflerinin Afşin'deki birlik ve beraberlik ortamının daha da kuvvetlendirmek olduğunu söyledi.

Afşin'e hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Safi, "Hepinizin bildiği üzere yaklaşık 25 gün önce Afşin İlçe Başkanlığına Genel Merkezimiz tarafından atandım. Bu vesileyle defalarca bir araya geldik ancak yönetim kurulumuzu geçen hafta Cuma günü itibariyle Genel Merkezimiz onayladı. Bu süreçte basın olarak bana ve yönetim kurulu üyelerimize, partimize verdiğiniz destek ve emek için hepinize teşekkür ediyorum. Bundan sonra inşallah sık sık bir araya geleceğiz. Gerek Afşin’imizin sorunları gerekse ülkemizin sorunları, gerekse aramızda yaşanan sıkıntılarla ilgili hasbi hal edeceğiz."dedi.

Basının çok önemli bir görev yaptığına inandığını ve programa katılan gazetecilere teşekkür eden İlçe Başkanı Safi, " Daha önceki konuşmalarımda da belirttiğim gibi Türkiye’de anayasal 3 tane erk vardır 4. erkinde basın olduğuna inanıyorum. Biliyorsunuz yasama, yürütme, yargı Türkiye’nin kurumsal erkidir. Ancak basında bunlardan sonra gelir, halkın haber alma özgürlüğü, halkın haber almasını sağlanması, halkın dünyadan Türkiye’den ve memleketinden haber alması sizlere bağlı. Bu vesileyle ben sizlerin yaptığı görevi çok önemsiyorum.  Hepiniz kutsal bir görev icra ediyorsunuz. Bu vesileyle basınımıza tekrar hoş geldiniz diyorum. Bundan sonraki süreçte de arkadaşlarımız tek tek kendilerini tanıtacaklar. Ben İsmail Safi 20 yıldır Afşin’de avukatlık yapmaktayım. Daha önce Afşin Belediyesi’nde Belediye Meclis Üyesiydim. Siyasi kariyerimiz Belediye Meclis Üyesi olarak başladı. Şuanda da 18.01.2018 tarihinde Afşin İlçe Başkanı olarak atandım ve görev yapmaktayım."açıklamasında bulundu.

Kapsayıcı, birleştirici bir listeyle Afşin'de güzel hizmetler yapacaklarını söyleyen Safi, "Yönetimimizde gerek kasabalarda gerekse mahallelerde oturan arkadaşlarımız var. Tüm Afşin’i kapsayan bir Yönetim Kurulu yapmaya çalıştım. Bu süreçte sağ olsun Afşin halkı bizlere yardımcı oldu. Her meslekten, her gruptan, her mahalleden temsilcimiz var. Ben şimdiden arkadaşlara başarılar diliyorum. Hep beraber Afşin’e güzel hizmetler yapacağımıza ben canı gönülden inanıyorum. Bundan sonra sizleri de basın olarak yanımızda görmek istiyoruz. " diye konuştu.

Başkan Safi'nin konuşmasının ardından İlçe Yönetim Kurulunda yer alan üyeler kendilerini tanıttılar.

Programın sonunda Başkan Safi, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 2582'ye MEHMETÇİK yazıp kısa mesaj (SMS) göndererek Mehmetçik Vakfına 10,00 TL tutarında bağışta bulundular. Safi, bu kampanyaya tüm vatandaşları davet etti.

Başkan Safi'nin İlçe Yönetim Kurulu listesi sırasıyla şu şekilde

Cahide Ertekin, Güleser Keleş Ermurat, Hasan Gören, Cebrail Kenç, Çağrı İlgin, Durdu Alp, Bayram Sert, Mehmet Karakuş, Mehmet Köse, Süleyman Sönmez, Mustafa Mert, Burhan Karabulut, Cebrail Kılınç, Mehmet Karakoyun, Murat Taş, Hasan Basri Kara, Mete Başaran, Mesut Candemir, Abdulhamit Gözükara


 

Editör: Haber Merkezi