Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, iftar sonrası vatandaşlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Okay, “Her gün farklı bir vatandaşımızın evine misafir oluyoruz. İftar sonrası ise mahallelerimizde vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal ediyoruz” dedi.

Geçtiğimiz yıl her gün bir mahallede iftar programı düzenleyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bu yıl ise mahallelerde iftar sonrası sohbet buluşmalarında vatandaşlarla bir araya geldi. 24 Haziran seçimleri nedeniyle Ak Parti teşkilatlarının da katıldığı iftar sonrası sohbetlerde Başkan Okay vatandaşlarla hasbihal ettiklerini söyledi.
Hem yaklaşan 24 Haziran seçimleri hem de ülke ve şehir gündemiyle alakalı konularda sohbetlerin edildiği program sonrasında konuşan Başkan Okay, şunları söyledi: “Bereket ayı olan Ramazan ayında vatandaşlarımızla bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum. Geçtiğimiz yıl her gün bir mahallemizde yemek organizasyonu yapıyorduk. Bu yıl da ev ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretler sonrasında da her gün bir mahallemizde vatandaşlarımızla iftar sonrası bir araya geliyoruz. Burada vatandaşlarımızla gündemi değerlendiriyoruz. Özellikle 24 Haziran seçimleri nedeniyle vatandaşlarımızın görüşlerini ve fikirlerini de alıyoruz. Bu güzel buluşmaları Ramazan sonuna kadar sürdüreceğiz.”
İftar sonrası sohbetlerde vatandaşlar da Başkan Okay’a sorunlarını ve sıkıntılarını dile getirdi. Mahallelere yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, yeni yapılacak projeler hakkında da bilgi aldı.

Editör: Haber Merkezi