Hayrat İnsani Yardım Derneği, Bayırbucak Türkmenleri için yardım kampanyası düzenleyen Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e “teşekkür” plaketi takdim etti. 
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Hayrat İnsani Yardım Derneği Kahramanmaraş Temsilcisi Muhammed Ubeyid Köşker ve dernek gönüllülerini konuk etti.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Dernek Temsilcisi Köşker tarafından Başkan Mahçiçek’e plaket takdim edildi. Bayırbucak Türkmenleri için düzenlenen yardım kampanyası dolayısıyla Mahçiçek’e teşekkür eden Köşker, şöyle konuştu:
“Onikişubat Belediyemizle birlikte düzenlediğimiz yardım kampanyamız amacına ulaştı. Başkanımız ve belediyemizin katkılarıyla, zor günler geçiren Bayırbucak Türkmenlerimizin yanında olduk. Zor zamanlarda yapılan bu iyilikler oradaki kardeşlerimiz tarafından unutulmayacaktır. Başkanımıza, tüm belediye çalışanlarımıza ve kampanyaya katkı sunan halkımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mahçiçek ise, “Soydaşlarımıza karşı yapılan saldırılara elbette kayıtsız kalamazdık. Bizler de elimizden geldiğince oradaki kardeşlerimizin yanında olmak istedik. Başarılı da olduk. Kampanyada toplanan tüm yaşamsal ihtiyaçlar bölgedeki Türkmenlere ulaştırıldı. İnşallah bundan sonraki süreçte de gerek Bayırbucaklı kardeşlerimizin gerekse de gönül coğrafyamızdaki diğer kardeşlerimiz için çalışmalar yapmaya, hem madden hem de manen yanlarında olmaya çalışacağız. Ben bir kez daha emeği geçen herkesi kutluyor, bu nazik düşüncelerinden dolayı dernek yöneticilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Dernek Gönüllüleri Mikail Gültekin, Ahmet Başcı ve Osman Ağdaş’ın da katıldığı ziyaretin sonunda Dernek Temsilcisi Köşker tarafından Başkan Mahçiçek’e plaket takdim edildi.
Onikişubat Belediyesi ve Hayrat İnsani Yardım Derneği tarafından düzenlenen kampanya 20 Ocak’ta tamamlanmış ve toplanan 7 tırlık yardım malzemesi bölgeye ulaştırılmıştı.

Editör: Haber Merkezi