Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Mimarlar Odası Başkanı Veli Çiftaslan ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti. 

Mimarlar Odası’nın son genel kurulunda Başkanlığa seçilen Çiftaslan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Başkan Mahçiçek, yeni görevlerinde başarı dileklerinde bulundu. Sivil Toplum Kuruluşlarının toplum için taşıdığı öneme vurgu yapan Mahçiçek, şunları söyledi:

“Meslek gruplarımızdan en önemlilerinden birisi de hiç kuşkusuz Mimarlar Odası’dır. Yerel yönetim hizmetlerinde, mimarlarımızın vereceği fikir ve tavsiyeler büyük önem taşıyacaktır. Dolayısıyla teknik düşünceye sahip insanların bir araya gelip oluşturduğu bu yapı bizim için önemlidir. Ben Veli Bey ve ekip arkadaşlarına yeni görevlerinde başarılar diliyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Güzel temennilerden dolayı Başkan Mahçiçek’e teşekkür eden Çiftaslan ise, “Hanefi Bey gerçekten ufku açık, görüş ve önerilere değer veren bir insan. İnşallah bizler de bir istişare ortamı oluşturarak, kendileriyle görüş alışverişlerinde bulunup, kentimizin mimarisine, şehirleşmesine katkı sunarız. Bu güzel konukseverliğinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi