MHP İlçe Başkanı Ersal Koç, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’in MHP Afşin İlçe Teşkilatında yapmış olduğu açıklamaların sosyal medya ve bazı basın yayın organlarında çarptırılarak yayınlandığını söyledi.

Cumhur İttifakını yıpratılmak istendiğini söyleyen MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç,  Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’in konuşmalarının çarpıtıldığını ve konuşma bütünlüğü değiştirildiğini söyleyerek, şu ifadelere yer verdi:

“Bazı internet siteleri ve basın yayın organlarında 16 Ocak 2019 tarihinde Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven’in AK Parti İlçe Teşkilatıyla birlikte, partimizi ziyareti sırasında sarf ettiği sözler çarptırılarak yayınlanmıştır.

Öncelikle belirtmek isteriz ki, görüntülerdeki montajlama ve kesme-ekleme yöntemleri bize Fetullahçı Terör Örgütünün 17-25 Aralık süreci ve sonrasında yapmış olduklarını hatırlatmaktadır.

Bu yöntem kamuoyunca bilindiği üzere bu ihanet şebekesi tarafından sıklıkça kullanılmıştır. Kaldı ki adayımızın konuşması bir bütün halinde değerlendirildiğinde açıkça ifade etmek istedikleri anlaşılacaktır. Ayrıca bu görüntülerde MHP Afşin İlçe Başkanına iftira atılmış, çirkin imalarda bulunulmuştur. Eylüllerde darağacına çekilen, nefsini ayaklar altına alınmış ülkücüler her türlü kişisel çıkardan uzak olup devletin bekasını haykırmaktadır.

Bu nedenle nefsi kaygılardan uzak Cumhur İttifakının devamı ve sürekliliğinin sağlanması için bedenimizi taşın altına koyduğumuzun bilinmesini isteriz. Tüm bu hususlar birlikte değerlendirildiğinde teşkilat olarak 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Afşin’de Cumhur İttifakının başarısına inancımız tam olup, fitneye asla geçit verilmeyecektir.”

Editör: Haber Merkezi