Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde millet iradesinin büyük bir katılımla sandığa yansıdığını ve seçimlerin örnek bir demokratik olgunlukla gerçekleştirildiğini belirterek, sonuçların ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diledi.

Seçim sonuçlarının Türkiye'ye hayırlar getirmesini temenni eden ve seçim sonuçlarını değerlendiren MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç," 24 Haziran’da yapılan seçimler ülkemiz başta olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti, Kahramanmaraş ve Afşin'e hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Daha sonra Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanımız Ertuğrul Doğan olmak üzere MHP Afşin İlçe Teşkilatımıza, Afşin İlce teşkilatı ve komite üyelerine, Ülkü Ocakları Başkanımız Oğuzhan Burun, Kadın Kolları Başkanımız Songül Kılıç’a, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Zafer Öner’e, aday adayı olup adaymış gibi gece gündüz demeden çalışan Serhat Türkmen ve Atakan Çelik kardeşlerime, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’e, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Safi'ye, belediye meclis üyelerine, Türk Eğitim Sen, Türk Sağlık Sen çalışanlarına Afşinli hemşerilerime sadece evinden işinden değil yüreklerini ortaya koyan dava arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Afşinli hemşehrilerimiz, bizleri her gittiğimiz yerde baş tacı yaptılar. Seçim sürecinde huzur ve güven ortamının sağlanması adına fedakarca görev yapan güvenlik güçlerimize emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Cumhur İttifakı ile Afşin'de güzel bir sonuç alındığını dile getiren Koç, şunları söyledi:

"24 Haziran’da yapılan seçimlerde Cumhur İttifakı olarak güzel bir sonuç aldık. İnşallah memleketimize hayırlı olur. Bu sonuçla hem içte hem dışta Türkiye Cumhuriyeti üzerinde oyunlar oynamak isteyen güçler bertaraf olmuştur. Türkiye üzerinde yapılan planlar bozulmuştur ve Türk milletimiz en güzel cevabı vermiştir. Biliyorsunuz Ortadoğu'da büyük bir savaş var. Türkiye bizim bakış açımızdan İslam coğrafyasının babası. Baba giderse Türklük bitecek, baba giderse İslam bitecek."

Editör: Haber Merkezi