Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, yeni üye kayıtlarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

MHP'ye ilgi ve alakanın her geçen gün artığını dile getiren MHP Afşin İlçe Başkanı Koç, yeni üye kayıtlarının hızlandığını ifade etti.

Son dönemlerde gerek sosyal medyada, yerel ve ulusal basında 'MHP’de deprem' ya da 'MHP’de Şok' şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Koç, şu ifadelere yer verdi:

"Öncelikle ülkemiz güvenliğini sağlayan tüm asker ve güvenlik görevlilerine başarılar diler, şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Son zamanlarda basında parti üyelerinin istifa dilekçelerinin farklı ilçe seçim kurullarına topluca verdiği, bu haberle ile partililerin kamuoyu nezdinde yıpratılmaya çalışıldığı ve gerçeği yansıtmadığı üyeleri olmayan kişilerin bile sanki parti üyesiymiş gibi gösterilerek parti üyeliğinden istifa ettiklerinin lanse edilmeye çalışıldığını görüyoruz. Yüksek Seçim Kurulu'nun 12.09.2017 tarih ve 794 sayılı kararı gereği ilçe seçim kurullarınca istifa edenlerin listeleri, istifa ettikleri ilçe başkanlıklarına bildirilmekte. Listeleri incelediğimizde istifa ettiklerini açıklayanlar ve dilekçe verenlerin birçoğunun partimizle alakalarının ve kayıtlarının bulunmadığı belirtmek istiyorum. Bu karalama ve yıpratmaya yönelik bu tür haberlere rağmen son aylarda partimize üye olmak için müracaatların her zamankinden çok olduğunu ayrıca belirtmek istiyorum. Partimizin yetkili kurulları, son zamanlarda üstün gayretleri ve halkımızın ilgisi neticesinde yüzlerce üye kaydı yapmıştır. Partimize gönül vermiş tüm halkımızı partimize üye olmaya bekleriz.”

Editör: Haber Merkezi