MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, “Halka hizmet, Hakk’a hizmettir, anlayışını siyasete hakim kılmak için buradayız. Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir.” dedi.

30 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak olan MHP Afşin İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kurul Toplantısının birlik ve beraberlik içerisinde geçeceğini ifade eden MHP İlçe Başkanı Koç, “15 Ocak 2015 tarihinde gerçekleştirdiğimiz kongrenin ardından göreve geldiğimiz bugüne kadar Afşin’de her gün Milliyetçi Hareket’ sloganımızla bayrağımızı hep yukarılara çıkartmak için elimizden geleni yaptık ve yapmaya da Allah’ın izni ile devam edeceğiz. Görevde olduğumuz süre içinde 3 tane seçim geçirerek halkımızın da desteği ile yerelde partimizin oy oranını hep yukarı çıkarttık’ dedi.

Koç, açıklamasına şöyle devam etti:

“Pazar gün yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Afşin İlçe Teşkilatı Olağan Kongresi öncelikle vatanımıza milletimize, devletimize Kahramanmaraş’ımıza ve Afşin’e hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.  15 Ocak 2015’de yapılan Kongrede Milliyetçi Hareket Partisi mensupları teveccüh göstermiştir, bizleri seçmiştir. Seçildiğimizden günden itibaren halka hizmet, hakka hizmet anlayışıyla yönetim kurulumuzla beraber mücadele ettik. 30 Nisan’da yapılacak Afşin Olağan Kongresinde tekrar adaylığımızı açıkladık, arkadaşlarımızın da büyük bir teveccühü var. Teşkilatımız için, vatanımız için, milletimiz için Kahramanmaraş’ımız için Afşin’imiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. “

30 Nisan Pazar günü Afşin Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilecek Olağan Genel Kurulda 416 delegenin oy kullanacağını söyleyen MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, “ MHP Afşin İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyelerimizle birlikte toplam Pazar günü gerçekleştireceğimiz kongrede oy kullanacak. Büyük bir katılım olacağını ve demokrasi şöleninin hakim olacağı bir kongreyi yapacağımızı biliyoruz. Partimizin her kademesine ulaştık. Bu bağlamda delegelerimizin, teşkilatımızın Ülkü Ocaklarımız, Türk Eğitim-Sen’in gibi yan kuruluşlarımızın büyük bir desteği var. Pazar günü gerçekleştireceğimiz kongreye bütün Afşinli hemşerilerimizi bekliyoruz.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi