AK Parti Afşin İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Caddesinde devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, Afşin'de devam eden altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üstyapı çalışmalarının da hızlı bir şekilde tamamlanacağını belirtti.

Atatürk Caddesindeki yol yapım çalışmaları inceleyen Başkan Kırbıyık, " Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri ilçemizde altyapı çalışması biten Atatürk Caddesinde eski asfaltı freze makinesiyle keserek sıcak asfalt kaplama çalışmaları için uygun hale getiriyor. Bu çalışmaların yanı sıra  Elçibey Caddesi, Nazım Kaynak Bulvarı ve hastane yolumuzda sıcak asfalt kaplama çalışmalarına başlayacak." dedi.

Kahramanmaraş'ın büyükşehir olduktan sonra Afşin'e birçok hizmetin geldiğini ifade eden Kırbıyık, " İlçemizin en önemli sorunlarından bir tanesi altyapı sorunuydu. İlçemizin altyapı baştan aşağı yenileniyor. Devam eden çalışmalarda bozulan yollar yeniden Afşin'e yakışır bir şekilde yapılıyor. Bu çalışmalar çok yüksek maliyetli çalışmalar. İlçemizde musluklardan içme suyu kalitesi su akıtmak için 120 trilyon yatırım yapıldı. Akdere içme suyu projesi devam ediyor. Katı atık depolama merkezi ve atık su artıma tesisi gibi yatırımlar ilçemizle buluşacak. Bizler her fırsatta çalışmalarımız yerlerinde inceliyor ve olabilecek aksaklıkların önüne geçmeye çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ile Afşin'imizde çalışmalarını koordineli bir şekilde yürütüyor. İlçemiz standartları yüksek, rahat ve konforlu yollara kavuşacak. İlçemizde bu çalışmaları yürüten Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığımıza, asfalt firması ekiplerimize ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç Bey'e tüm Afşinli vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi